Vissza kellett fordulnia a repülőgépnek, miután pánik tört ki a fedélzeten egy denevér miatt!

Denevér "randalírozott" a repülőn, pánik tőrt ki az utasok között

Felszállás után egy órával vissza kellett térnie az Air India egyik repülőgépének, miután egy denevér “randalírozott” a fedélzeten. A gép az Újdelhi repülőtéren landolt – jelentette a DPA hírügynökség szombaton.

Az indiai repülési tisztviselők szerint a repülőgép rendkívüli leszállást hajtott végre Delhiben, a földhöz közeledve erős füst kíséretében szállt le. A denevért később holtan találták a gép belsejében, a business class területén – közölték az ANI-vel az illetékesek.

A jelentés szerint a légitársaság repülésbiztonsági osztálya részletes vizsgálatot fog indítani. Az Air India előzetes jelentésében azt mondta, hogy a “nem kívánt emlősök” megjelenését a fedélzeten harmadik féltől származó járművek okozhatták, például a vendéglátáshoz használt járművek.

A gép utasait átküldték egy másik repülőgépre, amely némi késéssel landolt Newarkban – áll a jelentésben. Az indiai közösségi oldalakon vírusként terjedt az a videó, amely azt mutatja be, hogy az utastérben tartózkodók hogyan pánikoltak be a denevértől a Boeing 737 repülőgép fedélzetén.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.