HoroszkópCsillagjegyed alapján ezt jósolja a tarot kártya a 2022-es évre!

Csillagjegyed alapján ezt jósolja a tarot kártya a 2022-es évre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2022-es esztendő a Vénusz éve, a számjegyeinek összege pedig a 6, ami a szerelem, a szépség és az élvezet számát képviseli. Az év 12 hónapja sok kreativitást, melegséget és szeretetet hoz majd, melyek mind a Vénusz tulajdonságai. Emlékezetes év lesz, új szerelmi történetek születnek, de szakmailag is sok lehetőség nyílik az új kezdetekre.

Magas szintű spirituális kapcsolatok jönnek létre, a képzelőerő eléri a legmagasabb csúcsokat, mialatt az álmok valóra válnak. Mivel az életnek vannak hullámvölgyei is, normális, hogy itt is megjelennek majd átmeneti pillanatok. Mind ezekről azonban a tarot kártyák „mondanak” értékes információkat, melyeket az alábbiakban olvashatjuk.

Íme, a tarot kártyák jóslatai a 2022-es esztendőre!

KOS horoszkóp 2022

Csillagjegyedet a Mars bolygó uralja, ami azt jelenti, hogy aktív, kalandvágyó és türelmetlen vagy. Szereted felfedezni az ismeretlent, és kerülöd az egyhangúságot, avagy a társadalom által diktált mintákat. Ebben az évben a Hold energiája hajt majd, és remekül fogod érezni magad, mert kellő szabadságod lesz, de az érzelmek forgatagát is át fogod érezni, ami ismeretlen magasságokba röpít majd téged.

Szakmailag nem fogsz úgy haladni, ahogyan szeretnéd, ezért egyfolytában változtatni akarsz. Ez negatív hatással lesz a karrieredre, mert elégedetlenséged tükröződni fog a munkahelyi teljesítményedben. Kedvező változás csak az év utolsó felében lehetséges, így az elején igyekezz nyugodtan dolgozni, és nem add fel azt, amit már elértél. Pénzügyi szempontból egész jól fogsz állni, de összehasonlítva magad másokkal, némi csalódást fogsz érezni. Igyekezz ésszel használni a pénzt, ha nem akarod elveszíteni a felesleges vásárlások miatt a megtakarításaid javát.

Ne felejtsd el, hogy a szerelemben minden nap ki kell mutatnod vonzalmadat a párod felé, hogy egy pillanatra se érezhesse azt, hogy már nem szereted. Ha mérgező kapcsolatban élsz, nagy esélyed van megszabadulni ettől, mert ez az év új lehetőségeket hoz számodra a szerelemben is.

Legyél tudatában annak, hogy negatív gondolataid és lelki fájdalmaid testi fájdalmakká változhatnak. Érzelmeidet terápia segítségével tanácsos megszelídíteni a testi egészséged védelme érdekében.

Fontos tipp a 2022-es évre: Vedd körül magad minden nap a szantálfa aromájával, ez fokozza a spiritualitást és az ellazulást.

Színterápia 2022-re: A Tarot 2022-re vonatkozó előrejelzései szerint a krém, a tört fehér és a halványsárga színek azok, amelyek optimizmust hoznak számodra.

BIKA horoszkóp 2022

A csillagjegyed jelképe igazán tükrözi a személyiségedet, mert makacs és elszánt vagy, ugyanakkor gyakorlatias, hiszen minden nehéz helyzetre találsz megoldást, és ha akarsz valamit, addig nem adod fel, amíg azt meg nem kapod. A stabilitás vonz inkább, nem szeretsz túl gyakran kilépni a komfortzónádból, és szívesebben pihensz otthonodban, jó ételek társaságában. Ebben az évben a Szaturnusz energiája vezérel, amely egyensúlyt hoz az életedbe. Feltárod a körülötted lévő dolgok pozitív oldalát, és nyugodtan meghozod életed legjobb döntéseit, amelyekért azonban keményen meg kell dolgoznod.

Szakmai életedet azonban 2022-ben egy kicsit megrázza néhány, előre nem látható, de kellemes esemény. Minden múltbeli áldozatod meghozza gyümölcsét, és karriered jelentős változásokon megy keresztül, amely megkoronázza sikereidet és szakmád iránti elkötelezettséged.

Pénzügyi szempontból nagyon jó éved lesz, de csak akkor, ha nem dobod ki a pénzt a pillanat öröméért. A mértékletesség a békés élet kulcsa, különösen azért, mert új szerződések aláírásával sokat fogsz keresni. A szerencsejátékba való befektetés óriási veszteségeket hozhat számodra, ezért idén legyél nagyon óvatos.

A Tarot kártyák azt mondják, hogy 2022-ben a személyes szükségleteid teljesülnek, mert megtalálod álmaid párkapcsolatát. Kitűnő idő érkezik a házasságra nézve, tekintettel arra, hogy a Vénusz az örök szerelem útján vezet végig téged.

Minden sikeredet a családoddal együtt ünnepeld meg, és az ők társaságában gyógyulsz ki a régi szenvedésekből. Nagyobb egészségügyi problémáid nem jelentkeznek, csak kisebb fertőzések, amelyek könnyen kezelhetőek.

Fontos tipp a 2022-es évre: Légy hálás mindenért, ami veled történik.

Színterápia 2022-re: Az ég és az óceán kékje kedvező lesz a számodra.

IKREK horoszkóp 2022

A Merkúr a te vezetőd, és a körülötted lévők megmagyarázhatatlanul közelednek feléd. Mivel elméd éles, így gyorsan reagálsz minden kihívásra, szereted a szórakozást, és szeretnéd végre felfedezni a világot. Te magad is egy jó barát vagy, aki tudja, hogyan kell jó társaságot biztosítani mások számára a borongós napokon.

Ebben az évben a Szaturnusz erős energiája vezérel, ami felnyitja a szemed, és így ráébredsz, hogy eljött az ideje annak, hogy életutat válassz. Sajnos azonban nehéz lesz megszabadulnod az utóbbi időben felhalmozott negatív energiáidtól.

Bizonytalannak érzed majd magad a munkahelyeden, és zavarni fog a kollégák hozzáállása, akik hátráltatnak téged a siker felé vezető úton. Ne legyenek nagy elvárásaid, mert 2022 nem az az év lesz, amikor szakmailag a csúcsra érsz. Legyél magabiztosabb a döntéseidben, ha állásváltáson gondolkodsz, mert esetleg megbánhatod az új választást.

A Tarot előrejelzései szerint idén pénzügyi nehézségekkel kell szembenézned, és kerülnöd kell a nagyobb befektetéseket, mert minden esélye megvan annak, hogy becsapnak. Próbálj meg ne kölcsön adni, mert lehet, hogy soha nem kapod vissza.

Mindezek mellett van egy jó hír is számodra, hiszen családi téren megkapsz minden szükséges támogatást. A szerelmi kapcsolataidban adódhatnak kihívások, de ha az igaz szerelem érkezik el, akkor minden megpróbáltatáson képes leszel túllépni.

A felgyülemlett stressz miatt hormonális problémákkal szembesülhetsz, és nem szabad hagynod, hogy az érzelmi problémák befolyásolják kapcsolatodat a környezeteddel.

Fontos tipp a 2022-es évre: Vedd körül magad olyan emberekkel, akik pozitivitást és optimizmust hoznak az életedbe.

Színterápia 2022-re: A rózsaszín és a lila árnyalatai megnyugtatják a lelkedet.

RÁK horoszkóp 2022

A csillagjegyedet a Hold uralja, és ezért te egy rendkívül érzékeny és érzelmes lény vagy. Van egy hatodik érzéked, amely általában sok bajtól kímél meg téged, mivel a megérzéseid mindig helyesnek bizonyulnak.

2022-ben a Merkúr vezet majd, ami stabilitást hoz számodra minden szinten, de ugyanakkor minden gyökeresen megváltozik az életedben. Egyensúlyt találsz valamiben, ami a múltban nem vonzott, és magabiztosan nézel a jövőbe.

Szakmailag nagyon jól fogsz teljesíteni, mert új tehetségeket fedezel fel önmagadban és a képességeid révén növekednek majd a bevételeid. A pozitív hozzáállás kemény munkával és kitartással párosulva egész évben a hasznodra válik.

2022-ben nem fogsz kifogyni a pénzből, mely több forrásból is fog érkezni hozzád. Akár egy házba vagy egy autóba is befektethetsz, ami hosszú távú hasznot hoz majd neked.

Ebben az évben nem a szerelmi ügyeid lesznek az elsődlegesek számodra, inkább a karrieredre fogsz koncentrálni, és ha már van párod, szemrehányással fog illetni amiért elhanyagoltad őt, de ennek ellenére veled marad, mert úgy érzi, kézben tartod a helyzetet.

A családod támogatni fogja erőfeszítéseidet, és nem lesz gondod, az egészségedre pedig csak az apró szezonális vírusok hatnak. Nem lesznek nagy problémáid, de jó lenne kiegyensúlyozott életmódot folytatni, hogy ne csökkenjen az immunitásod.

Fontos tipp a 2022-es évre: Tölts több időt a szabadban, mert a természet segít megtalálni az egyensúlyt a szakmai és a magánélet között.

Színterápia 2022-re: A zöld szín és annak minden árnyalata energiával tölt fel idén.

OROSZLÁN horoszkóp 2022

Téged a Nap vezet, és a tüzet testesíted meg, tele vagy bizalommal és dinamizmussal. Szereted a versenyt, és mindent vezetni akarsz, mivel az ambíció az egyik domináns tulajdonságod.

Ebben az évben a Tűz és a Föld energiái hajtanak majd, így rendkívül robbanékony leszel egész évben. Sok projektben veszel majd részt, de magadnak sem vallod be, hogy olykor nehéz szembenézni a kihívásokkal.

Szakmailag sok gondod lesz, mert konfliktusokba keveredsz a főnökeiddel, ebből pedig hátrányaid származnak. Azonban te nem fogod feladni, és ambiciózus leszel, csak azért, hogy megmutathasd nekik, hogy nagyon jó vagy abban, amit csinálsz, küzdőszellemed pedig segít kiverni a fejedből a kellemetlen helyzeteket.

Ebben az évben költekező leszel, és úgy fogod érezni, hogy a pénz kicsorog a kezeid közül, ha nem hallgatsz a családod tanácsára, amely jobban tudja, hogyan kezeld a jövedelmed. Az év vége felé kimerültnek fogod érezni magad, mert többet akarsz majd dolgozni, hogy még többet keress.

A szerelemben rendkívül szenvedélyes kapcsolatban lesz részed, és szerelem gyorsabban éri el a tetőpontját, mint vártad. A szerelmeddel való kapcsolat feszültté teszi a másokkal való viszonyodat és eltávolít a családodtól.

Legyél óvatos, ha hosszú útra indulsz, mert hajlamos leszel a sérülésekre, de megnyugodhatsz, hogy súlyos betegségek nem érnek utol.

Fontos tipp a 2022-es évre: Igyál minél több folyadékot, mert így csökkentheted az egészségügyi problémáid.

Színterápia 2022-re: A sárga és a narancssárga színek optimizmust hoznak idén számodra.

SZŰZ horoszkóp 2022

Téged a Merkúr vezet, és ennek köszönhetően jó logikus és analitikus gondolkodással rendelkezel. Szereted, ha körülötted minden szisztematikus, mert így jobban megérted, mi is történik a környezetedben. Inkább a stabilitást részesíted előnyben, nehezen alkalmazkodsz a változásokhoz, de ugyanakkor belátod, hogy időnként mégiscsak szükség van erre.

Idén a Hold energiája vezérel, ezért dinamikusabb leszel a szokottnál, ugyanakkor nyitott leszel az új élmények befogadására is.

A munkatársaid kihívást jelentenek számodra, mert azon munkálkodnak, hogy te kudarcot vallj, hogy átvegyék a helyed. Ambíciód felzaklatja a körülötted lévőket, mivel kezdik úgy érezni, hogy versenyezniük kell veled. Az önmagadba vetett bizalom lesz a sikered kulcsa ebben az évben, és ha nem engeded magad befolyásolni mások gonoszsága által, kihasználva az adódó lehetőséget, elérheted karriered csúcsát.

A pénzügyi bőség napirend lesz az életedben, mert fizetésemelést kapsz, de azért is, mert a múltbeli befektetéseid értéke igencsak megnő. Ez az év megfelelő lesz egy autó vagy más anyagi javak vásárlására, amire már régóta szükséged volt.

Amire még szükséged lesz az az önszeretet, ahhoz, hogy jobban érezd magad a nehéz napokon, és minden lehetséges módon kényeztesd magad. Lesz egy önvizsgálati időszakod, mely során megérted, milyen társat szeretnél magad mellé. Ha mérgező kapcsolatban élsz, akkor kiléphetsz ebből az ördögi körből, ha van egy kis bátorságod nemet mondani.

Idén szükséged lesz a múlt sebeinek a begyógyítására, hogy megújult lélekkel és külsővel haladhass tovább. Erőre lesz szükséged ahhoz, hogy követhesd álmaidat, ezért egy kiegyensúlyozott étrendet kövess az egészséged érdekében.

Fontos tipp a 2022-es évre: Lépj kapcsolatba házi kedvenceiddel, mert megtalálod bennük azt a barátságot, amelyet nem találtál meg az emberekben.

Színterápia 2022-re: A fehér és a barna lesz a szerencse színed.

MÉRLEG horoszkóp 2022

Az életed a Vénusz vezérli, kifinomult ízléssel rendelkezel, és mindig azt szeretnéd, ha minden tökéletes lenne körülötted. Ezek az állítások nem alaptalanok, mert keményen dolgozol azért, hogy megtaláld az egyensúlyt az életedben, és meglegyen mindened, amit szeretnél.

2022-ben Ketu fog vezetni, reflektív és stratégia orientált leszel, de hajlamod lesz a spiritualitásra is, amit korábban nem fogadtál be. Bebizonyosodik számodra, hogy eddigi türelmed megtérül, és jutalmat kapsz az erőfeszítéseidért.

A munkahelyeden könnyebben éred el a céljaidat, mert a dolgok a kedvedre fognak alakulni, különösen az év vége felé. Kicsit több visszafogottságra lesz szükséged 2022 első hónapjaiban, mert a sietség tönkre teheti az eddigi eredményeidet. Ha egy másik karrierre szeretnél koncentrálni, ne hozz elhamarkodott döntést, jobb, ha megvárod, hogyan alakul minden azon a helyen, ahol éppen vagy.

Több forrásból fogsz pénzt keresni, és kísértést fogsz érezni, hogy ékszerekbe fektesd, így növelve a tőkédet.

Jó eséllyel megtalálod a lelki társad, mert a Vénusz a magányosokért dolgozik. Ha párkapcsolatban élsz, megtalálod a békét, amire szükséged volt a pároddal, akitől semmi sem választhat el, mert a köztetek lévő erős kötelék nem szakítható el.

Menj el orvoshoz, mert a fizikai megerőltetéstől meggyengül az egészséged, és ízületi problémákra vagy hátfájásra ébredhetsz.

Fontos tipp a 2022-es évre: Távolítsd el azokat az embereket az életedből, akik negatív energiákat sugároznak feléd, és maradj továbbra is a családoddal, hogy erőt adjanak számodra.

Színterápia 2022-re: A sárga és az arany színe jólétet hoz neked minden szinten.

SKORPIÓ horoszkóp 2022

A csillagjegyedet a Mars uralja, ezért vagy érzékeny, titokzatos és titkolózó. Mindig belekeveredsz szeretteid problémáiba, túlszárnyalva mindenki elvárásait, mert, ha te szeretsz, akkor elkötelezett és hűséges vagy.

Ebben az évben a Plútó energiája vezet majd, téged, amely türelemmel és elemző szellemmel tölt fel. Nem fogsz sietni az emberek megítélésével, és nyugodtan elemezni fogsz minden helyzetet.

Karriered a következő szintre lép, mert feletteseid látják erőfeszítéseidet, és úgy döntenek, hogy, ideje jutalmazniuk téged. Azonban ne siess az új feladatok teljesítésével, mert több odafigyelésre és koncentrációra lesz szükséged, hogy szembenézz a kihívásokkal.

A bevételed nem lesz egyensúlyban a cégnél betöltött pozícióddal, ezért csökkentened kell a kiadásaidat, hogy ne legyen gondod a számlák kifizetésével.

Házasodni akkor lesz esélyed, ha hosszú évek óta tartó kapcsolatod van, ha pedig egyedülálló vagy, akkor találkozol valakivel, aki minden szempontból megfelel neked. Vigyázz, mert minden ok nélkül konfliktusba keveredhetsz a szüleiddel, de vigyázz arra, hogy ne bántsd meg őket.

Az egészséged nem lesz érintett, mert tanultál a múlt hibáiból, és tudod, hogyan kell vigyáznod magadra.

Fontos tipp a 2022-es évre: Adományozz a szegényeknek, és ez nyugalmat hoz számodra is.

Színterápia 2022-re: A fehér és krémszínek harmóniát hoznak az életedbe.

NYILAS horoszkóp 2022

A Jupiter ural téged, nem szereted a monoton dolgokat, mindig mozgásban vagy és üde színfoltot viszel a baráti körödbe, kitűnő humorérzékeddel.

Idén a Merkúr energiája vezérel, így sokkal aktívabb leszel, és képes leszel előre lépni a karrieredben is. Szenvedélyből fogsz mindent megtenni, és egyetlen nap sem fogod úgy érezni, hogy valójában dolgozol.

Gyorsan haladsz előre a munkahelyeden, mert az erőfeszítéseid azonnal meghozzák gyümölcsüket, és ehhez megkapod az Univerzum támogatását is, hogy mindent megtehessél, amit elterveztél.

A pénzügyi kiadásaid ingadozni fognak, mert olyan váratlan igények merülhetnek fel, amelyek miatt több pénzt kell kivenned a zsebedből. Ne fektess be haszontalan dolgokba, mert soha nem tudhatod, mikor lesz szükséged a megtakarításaidra.

A szerelmi életed 2022-ben állandó mozgásban lesz, és mély érzéseket fogsz átélni különböző emberekkel, amíg nem találkozol az igazival.

Fontos tipp a 2022-es évre: Ültess fát, hogy úgy érezhesd hosszú távon elértél valamit.

Színterápia 2022-re: A zöld és a türkiz színek szerencsét és energiát hoznak számodra.

BAK horoszkóp 2022

Csillagjegyedet a Szaturnusz vezeti, ezért te egy szorgalmas és őszinte ember vagy, aki a maga elé tűzött magas célokat minden alkalommal eléri. Az önuralom és az elszántság segít téged abban, hogy meglovagolva az élet „hullámait”, ne térj el a nagy terveidtől. 2022-ben a Jupiter energiája lesz hatással rád, amely a bölcsesség bolygója. Sokat fogsz fejlődni a meghozott bölcs döntéseid miatt, főleg szakmai téren.

Karrieredben új utat kell választanod, de nem veszíted el a fókuszt, és ugyanolyan elhivatottsággal fogsz dolgozni továbbra is, az adott helyzettől függetlenül. Úgy érzed, bővítened kell a tudásod azon a szakterületen, amelyen dolgozol, ezért továbbképzéseken veszel részt, hogy összekapcsold azt, amit eddig csináltál, az új szenvedélyeddel.

Anyagi problémáid nem lesznek, mert tudod, hogyan gazdálkodj a bevételeiddel, sőt gond nélkül befektethetsz a személyes és szakmai fejlődésedbe. A pénz olyan gyorsan megy majd, ahogy jött, de te tökéletesen zsonglőrködsz vele anélkül, hogy azt éreznéd, hogy többet veszítesz, mint amennyit nyertél.

Egy kommunikációs „rövidzárlat” megakadályozza, hogy elmond partnerednek mindazt, amit érzel, így szerelmi életedet ez megzavarja. Meg kell találnod a belső erőt a párkapcsolati problémák megoldásához, és ezt a saját felfogásod megváltoztatásával kell kezdened. A család támogatni fog ebben, mert meg fogják érteni, hogy mennyire nagy szükséged van egy lelki társra.

Egészségedet figyelmen kívül hagyod, amikor megpróbálod fenntartani az egyensúlyt a magánélet és a karrier között, így a felgyülemlett stressz miatt migrénnel kell szembenézned. Nagy szükséged van a meditációra, hogy megnyugodj a nehéz időkben, ugyanakkor egy hozzád közel álló személy támogatására is.

A 2022-es év fontos tippje: Esténként fogyassz egy pohár vizet lefekvés előtt és egy pohár vizet reggel, hogy energikusabban és kipihentebben induljon minden napod.

Színterápia 2022-re: A sárga, a lime és a narancssárga árnyalatai egész évben fényt és energiát hoznak az életedbe.

VÍZÖNTŐ horoszkóp 2022

Az életed a Szaturnusz vezérli, szereted a szórakozást, és nem akarod, hogy felesleges dolgok vegyenek körül. Szerető, kedves és felelősségteljes vagy, mert soha nem szeged meg az embereknek tett ígéreteidet, és minden feladatodat maradéktalanul elvégzed.

Ebben az évben a Jupiter energiája lesz hatással rád, amely optimizmust és dinamizmust hoz számodra, legyen szó magán- vagy szakmai életről. Rendkívül aktív leszel és nem fogod állandó jelleggel a munkád eredményét nézni, hiszen meggyőződésed, hogy aki dolgozik az eredményes. Minden szakmai célodat eléred, és megállás nélkül azon fogsz dolgozni, hogy mindened meglegyen, amit szeretnél. Minden kollégádat lenyűgözöd ezzel a hozzáállással, és értékelni fogják erőfeszítéseidet.

Munkádat rengeteg pénz jutalmazza, és jelentős összeget takaríthatsz meg a számláidon is. Esetedben a bőség a 2022-es év reprezentatív szava.

A pároddal töltött időt is ki fogod tölteni és nyaralni is az ő társaságába mész. A családod azt fogja gondolni, hogy kissé elhanyagolod őket, de megpróbálják megérteni, hogy sok minden jár a fejedben és sok minden történik az életedben.

Harcolsz a szorongással, de legyőzheted, ha magad mögött tudod hagyni a félelmeidet.

A 2022-es év fontos tippje: Fogyassz sok vizet, hogy könnyebben megbirkózz a stresszel.

Színterápia 2022-re: Az ezüst, fehér és sárga színek pozitív energiával töltenek fel ebben az évben.

HAL horoszkóp 2022

A Jupiter ural téged, és ebben az évben inkább az érzelmi oldalra koncentrálva mindig hallgatsz az intuíciódra. Született diplomata vagy, és kommunikációs képességeiddel kezeled a kényes helyzeteket.

2022-ben a Mars erős energiája fog vezérelni, ami jelentős változásokat és kihívásokat hoz az életedbe, amelyeket nehéz lesz legyőznöd.

A munkahelyen a kollégák mindenféle akadályt állítanak az utadba, hogy lehúzzanak, és olyan környezetben fogsz dolgozni, amely megzavarja a nyugalmad. Nem egy jó év valami új elkezdésére, ezért ne add fel szakmai stabilitásodat, még akkor sem, ha nehézségekkel nézel szembe, mert minden rosszat képes leszel legyőzni, ami az utadba kerül, ha bízol a saját erődben.

A pénzügyeid idén nem lesznek kiegyensúlyozottak, de nagy eséllyel olyan értékes nyereményt kapsz, amely kisegít a bajból. Legyél óvatos, ne vesztegesd el az időt, és gondold át kétszer, mielőtt kiveszed a pénzt a zsebéből.

Egy különleges személy beléphet az életedbe, és destabilizálhatja jelenlegi kapcsolatodat. Ügyelj arra, hogy távolságot tarts tőle, nehogy megsértsd vagy akár elveszítsd a partnered. Fogd vissza heves temperamentumodat a családod körül, mert impulzivitásoddal bántani fogod szeretteidet.

A munkahelyi stressz és nyomás gyengíti az immunrendszered, ezért vitaminkúrával kell felvértezned magad, hogy ne legyél beteg.

Fontos tipp a 2022-es évre: Végezz szórakoztató szabadtéri tevékenységeket, amelyek segítenek ellazulni, és feloldják a nyomást az elmédben.

Színterápia 2022-re: A lila árnyalatai békét és lelki nyugalmat biztosítanak számodra.

Csillagjegyektől függetlenül tudnunk kell, hogy a 2022-es év mindenki számára tele lesz sikerekkel, nem kell a kudarcoktól tartanunk. A nehéz pillanatok elmúlnak, és nekünk élveznünk kell mindent, ami velünk történik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek