A numerológus szerint nehéz év elé nézünk 2022-ben - Három kifejezetten kemény időszakunk is lesz

Mihai Voropchievici numerológus szerint a 2022-es év sok nehézséget tartogat a számunkra, és nem szabadulunk meg egykönnyen a jelenlegi nehéz időszaktól.

2021 az 5-ös szám éve volt, 2022 pedig a 6-os szám éve lesz, és a numerológus szerint ezek a számjegyek nem sok jót jelentenek az egészségünk szempontjából. Az egészségünk, közérzetünk szempontjából továbbra is ingadozásokat tapasztalhatunk, akárcsak ebben az évben, és 2022.02.02, 2022.02.20 és 2022.02.22 lesz az a három dátum, amikor ez a hatás eléri a csúcspontjait.

„Az idei év az 5-ös éve volt. Az 5-ös számjegy kiszámíthatatlan, és nem egyezik jól a 6-os számmal, mert az nagyobb nála” – mondja a numerológus, hozzátéve, hogy a kiszámíthatatlan, az előre nem látható akkor gyakorolhatja ránk a legnagyobb hatást, ha hanyagok vagyunk, és nem cselekszünk tudatosan. Nekünk az a dolgunk, hogy ezt megelőzzük, de erre nem mindig van lehetőségünk.

A 2022-es évben fokozottan oda kell figyelnünk az egészségünkre

„Numerológiai szempontból ez egy sok kettősből álló sorozat, ezek rossz számok, kemény számok. A kettes keménysége felerősít bizonyos dolgokat.” Vagyis a 2022-es évben lényegében ott folytatjuk, ahol 2021 végén abbahagyjuk, nem számíthatunk azonnali változásokra, bár a negatív hatások egy kissé csökkenő tendenciát mutatnak majd.

„A pusztító tényező a félelem. Nem a halálfélelem, hanem a betegségtől való félelem. Minél jobban félsz a megbetegedéstől, és minél inkább táplálod ezt a félelmet, annál inkább tönkretesz ez a negatívizmus” – mondta a numerológus.

„Ha csak a rossz dolgokra gondolsz, azokat vonzod be az életedbe” – mondja Voropchievici. Azt is kiemelte, hogy a megfelelő kommunikációnak és tájékozódásnak kulcsfontosságú szerepe van a gondolkodásmódunkban, alapvetően meghatározhatja azt: „A kommunikáció útmutatást jelent, helyesnek, elfogadhatónak és jól dokumentáltnak kell lennie.” Ha a logikus és igaz válaszokat nem fogadjuk el a felmerülő kérdésekre, akkor továbbra is a negativitás határozza meg a gondolkodásunkat, és ez az, ami tönkretesz bennünket.

Mihai Voropchievici numerológus

A február magas egészségügyi kockázatokat tartogathat

A numerológus szerint a február lesz a következő év legnehezebb hónapja, és ebben a hónapban az egészségünkre is fokozottan oda kel figyelnünk. Szerinte nincs okunk azt feltételezni, hogy a közeljövőben megszabadulunk a mögöttünk álló sötét időszaktól, ugyanakkor azt is hozzáteszi, hogy valamivel azért jobbra fordulhat a helyzet, és a pozitív gondolkodás ereje bármit képes elpusztítani, csak ezt még nem sikerült megtanulnunk.

November szintén fontos lehet numerológiai szempontból, hiszen ez a 11-ik hónap, vagyis ismét fokozottan érezhetjük a 2-es szám hatását. A 11.11 és a 22.22 négy összehasonlíthatatlan erőt képvisel, és igazi örvényt eredményez. „Ez az örvény a pozitív gondolkodásunk és a gonosztól való megszabadulás iránti vágyunk révén minden negativitástól megszabadíthat. A pozitív gondolkodás ereje bármit képes elpusztítani, de még nem tanultunk meg pozitívan gondolkodni, építkezni” – mondja Voropchievici.

Általánosságban elmondható, hogy a 6-os szám éve a családról szól, mindazokról, akik mellettünk vannak, és mindenkinek az lesz a legfontosabb, hogy megvédje a családtagjait. Ugyanakkor 2022 a döntések éve is lesz, mert a 6-os szám által jellemzett év mindig kettősségeket rejt magában: a házasság és az egyesülés, de ugyanakkor a szakítás éve is lehet.

Vannak külső tényezők is, amik hatással lesznek ránk: jövőre több lehetőség áll majd nyitva előttünk, ezek akár új álláslehetőségek is lehetnek, ezért meg kell ragadnunk az alkalmat, hogy talpra álljunk.

A határozatlanságnak nincs helye a 6-os szám évében, mivel biztosítanunk kell a megélhetési körülményeket a családunk számára.

A 6-os számjegy ugyanakkor azt is jelenti, hogy sok külső segítségre, együttműködésre számíthatunk a következő évben.

A 6-os szám éve a nyugalomé, de vannak destabilizáló tényezők is. Valahol a tudatalattinkban, az elszenvedett megpróbáltatások után, elkezdünk felébredni. Elkezdjük mélyebben elemezni önmagunkat, tudjuk, mit akarunk, döntéseket hozunk a magánéletünkben.

Az Univerzum lehetőséget ad arra, hogy jobban megértsük egymást, megtanuljuk értékelni azokat, aki mellettünk voltak, és azokat is, akik ellenségesek volt velünk.

Öntudatosabbak leszünk, és megnő az önbizalmunk is. „Nem tudunk túl sokáig térden állva maradni, fel kell állnunk, és meg kell tanulnunk járni. A 6-os szám éve azt jelenti, hogy automatikusan lesz valaki, aki segítséget nyújt. Ennek tudatában eldönthetjük, ki az, akit elfogadunk, és ki az, akit nem” – mondja a numerológus.

Véleménye szerint a nehézségek ellenére a jövő év mindenesetre egy kicsit jobban alakul, mint az előző, de figyelmesebbnek kell lennünk bizonyos dolgokra: „Mindenekelőtt magunkra kell odafigyelnünk, az egészségünk megőrzésére és a kapcsolatainkra” – figyelmeztet a numerológus.Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.