Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy csillagjegyünk, amelyben születtünk, hatással van személyiségünkre és karakterünkre egyaránt. Ismerve egy adott személy csillagjegyét, ki lehet elemezni karakterének előnyeit és hátrányait, és néha egészen elképesztő, hogy ezek a jellemzők mennyire pontosak.

Minden egyes csillagjegy a rá jellemző szerencse talizmánokon kívül saját színekkel rendelkezik, kiemelve viselője legjobb tulajdonságait. Ugyan akkor képes boldogságot is hozni számára! Ezért, ha valami fontosat tervezünk, ha azt szeretnénk, hogy ez adott nap sikeres legyen, válasszunk a csillagjegyünknek megfelelő színű ruhákat. Sokan ösztönösen érzik ezeket a színeket.

Íme a színek, amelyek boldogságot nyújthatnak számunkra!

Kos

A piros szín választása tökéletes ezen személyek számára. És a piros szín minden árnyalata. A piros színt már az ókorban is az aktivitással, az energiával, a bátorsággal és az erővel társították.

Bika

A Bikák számára ajánlott szín a kék, amely békét és magabiztosságot sugároz. Ugyancsak viselhető még a halvány rózsaszín, mely a vörös és a fehér keverékeként jelzi a kényelem iránti igényüket.

Ikrek

Számukra a legjobb választás a sárga, mivel ez energiát sugall, ragyogó szín, és ugyanakkor a folyamatos mozgást szimbolizálja. A sárga stimulálja az erőt és a kreativitást. Ezen kívül még viselhető a zöld, mely erősíti az egészséget, az önbecsülést, és a kitartást.

Rák

A Rákok elsődleges színei az ezüst és a szürke, melyek a csend és a hold fényével azonosulva, megnyugtatja a változó érzelmeket. Ezen kívül még viselhetik a narancssárgát, mely optimizmust és a szellem felemelését sugallja.

Oroszlán

Az arany szín a jólét és a szépség érzetét sugallja, és ugyanez jellemzi az Oroszlánok nagylelkűségét is. Az expresszív érzelmek stabilizálása érdekében még a fehér szín is ide illeszkedik, a narancs pedig határozottan aktiválja a lelket.

Szűz

Zöld és barna. A nemes barna színhez társul a racionális gondolkodás, valamint a Föld és annak ajándékai. A zöld serkenti az elmét, ugyanakkor a jólét jeleit hordozza magában.

Mérleg

Ez a csillagjegy a pasztellszíneket részesíti előnyben, elsősorban a kék, a zöld és aqua színeit. A Mérleg képviselői számára a kék a fő szín, amely segíti őket megtalálni az egyensúlyt és a harmóniát önmagukban.

Skorpió

A Skorpiók ellentmondásos személyiségéhez tökéletesen illeszkedik a lila szín és a vörös minden árnyalata. Ezek a színek jól kapcsolódnak ezen emberek erejéhez és rejtélyéhez. Természetesen a fekete szín választása a Skorpiók számára is tökéletes lehet.

Nyilas

E csillagjegy képviselőinek választaniuk kell a lila mély árnyalataiból, amelyek az ambíció, a hatalom és a luxus megnyilvánulásával járnak.

Ez szín a kék és a vörös keveréke, amely két ellentétes színt kombinál ugyanúgy, akárcsak a Nyilas karakterének jellemvonásait.

Bak

A Bak stabil jelleme megegyezik a barna színével, mivel ez megszemélyesíti a tartósságot és a stabilitást. A csillagjegy ezen képviselői számára elvileg megfelelnek a sötét színek is, mivel ezek mindegyike a kényszerhez kapcsolódik, amely nagyon is jellemző a Bak személyiségére.

Vízöntő

A Vízöntő a világos árnyalatokat részesíti előnyben, elsősorban kék és zöld színeit. E csillagjegy képviselőinek fő tulajdonsága a tudás iránti vágy, és ezek az árnyalatok tökéletesen segítik őket a gondolkodásban. A Vízöntő másik kedvenc színe az ezüst.

Halak

Az orgona szín és a lila árnyalatai a legmegfelelőbbek e csillagjegy szülöttei számára. Gyakran társulnak változásokkal és torzulásokkal, megtestesítve a Halak azon képességét, hogy mélyen át tudják élni mások érzéseit és érzelmeit.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.