Ez a nő minden édesanya legrosszabb rémálmát élte át, amikor úgy csókolta meg utoljára élete párját és gyerekeinek apját, hogy nem is tudta, hogy sosem látják egymást viszont. A 28 éves Amy Emanuel egy motorbalesetben vesztette el szintén 28 éves férjét, Michael Maxwellt.

Amynek most eltökélt szándéka minden embert figyelmeztetni arra, hogy akár egy szempillantásnyi időnek is mekkora súlya lehet és mekkorát változtathat az életünkön.

„Amikor meghallottam a hírt, hogy motorbaleset történt azonnal hívni kezdtem és mindeközben éreztem, hogy nagy a baj. Alig tudtam elhinni és szavakkal le sem tudnám írni, hogy mit éreztem, de üres voltam és legbelül tudtam, hogy mi történt” – nyilatkozta az özvegyen maradt édesanya a Wales Online-nak.

Amy Emanuel egy motorbalesetben vesztette el férjét

„Az a fájdalom, a zsibbadás, az a ledöbbenés, amikor nem hiszed el, hogy ez veled történik. Még most sem tudom felfogni, annyira fiatal volt, és csak most lettünk igazán egy család – és ez az, ami a legjobban fáj” – nyilatkozta a lapnak a nő.

Michael egy augusztus 25-i napon döntött úgy, hogy megjáratja a hőn szeretett Kawasaki motorbiciklijét a napsütésben, ám az úton sajnálatos módon végzetesen összeütközött egy Ford Transit kisbusszal, akinek a vezetőjéről később kiderült, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt ült a volán mögé.

Michael Maxwell gyerekeivel

Michael egy boldog, kiegyensúlyozott apuka volt, aki akkoriban azon fáradozott, hogy családját egy nagyobb és tágasabb otthonba költöztesse, ám a sors végleg keresztül húzta a számításait és a 4 éves Ayla és a még tipegő Zion édesapjuk nélkül kell felnőjenek.

„Annyira hálás vagyok, hogy volt ő nekünk, hiszen 2 gyönyörű gyerekem született tőle, akik tovább viszik majd az emlékét. De szinte minden nap sírok” – mondta.

Az édesanya próbál erős maradni, de amikor a kis Ayla az édesapja felől kérdezősködik még a legerősebb szív is feladná a harcot.

„Annyiszor megkérdezi és olyankor mindig el kell magyaráznom, hogy már soha többé nem jön haza – és azt hiszem ez a legnehezebb feladat, amit valaha életeben meg kellett tennem.”

Együtt a szerelmesek

A fiatal édesanya természetesen nem maradt a szerettei támogatása nélkül, sőt a barátai el is indították a család GoFundMe oldalát, ahol szinte bárki adakozhat a bajbajutott család megsegítésére.

„Mike egy annyira pozitív ember volt, és amíg velünk volt, megtanított arra, hogy mindig a dolgok jó oldalát nézzem, és most azt hiszem leginkább erre van szükségem. Persze ne értsetek félre, minden nap sírok. De amit a leginkább megtanultam az egészből, az az, hogy ne a jövőben vagy a múltban éljünk, hanem a jelenben, hiszen ki tudja mit tartogat a következő pillanat? Adjunk hálát minden egyes percért, amit együtt tölthetünk a szeretteinkkel, mert az élet annyira értékes!” – mondta.Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.