KuriózumBoldogan mosolygott a kamerába a négy főiskolás barát, órákkal később megölték őket

Boldogan mosolygott a kamerába a négy főiskolás barát, órákkal később megölték őket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November 13-án holtan találtak négy diákot az Idahói Egyetem kampuszán. A diákok halála megrázta a közösséget, napok óta nem lehet tudni miért haltak meg, és ki állhat a kegyetlen gyilkosság hátterében.

“Egy szerencsés lány, akit minden nap ilyen emberek vesznek körül” – írta Kaylee Goncalves a közösségi oldalán szombaton, a fotón gondtalanul vigyorognak barátaival a kamerába.

Alig néhány órával később a diákokat holtan találták – halálra késelték őket. Váratlan és titokzatos haláluk sokkolta a közösségüket, a hatóságok napok óta nem találják a gyilkost.

Gonclaves (balra) és Mogen (jobbra) mindketten végzősök voltak

A 20 éves Ethan Chapin, a 21 éves Madison Mogen, a 20 éves Xana Kernodle és a 21 éves Goncalves holttestét vasárnap (november 13-án) dél körül találták meg egy, az egyetemi campushoz közeli házban. A holtestekre azután bukkantak, hogy egy rejtélyes telefonhívó azzal kereste meg a rendőrséget, hogy egy élettelen test fekszik az egyik házban.

A helyi hatóságok azóta gyilkosságnak és “szenvedélyből elkövetett bűncselekménynek” nyilvánította az esetet, de még nem tartóztattak le senkit az ügyben.

Kizárták az öngyilkosságot, de azt nem árulták el, hogy ki tette a rejtélyes segélyhívást, amely a hátborzongató holttest felfedezéséhez vezetett.

A 20 éves Chapin és Kernodle együtt jártak

A hatóságok továbbra is kitartanak amellett, hogy a közösséget nem fenyegeti veszély, annak ellenére, hogy nyilvánosan nem azonosítottak gyanúsítottakat vagy indítékokat. A diákokat arra kérték, hogy “maradjanak éberek”, mivel a gyanúsított “ismeretlen”.

Kedden a rendőrség nyilvánosságra hozta, hogy a feltételezések szerint mind a négy áldozatot “éles fegyverrel, például késsel” szúrták halálra. A halál hivatalos okát akkor fogják megerősíteni, amikor a boncolások a hét folyamán befejeződnek.

A rendőrség a gyilkosságokat “elszigetelt, célzott támadásnak” minősítette, és továbbra is kitart amellett, hogy “nincs közvetlen fenyegetés a közösség egészére nézve”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek