KuriózumBizarr szerelmi történet: a 72 éves nagymama hozzáment 19 éves barátjához

Bizarr szerelmi történet: a 72 éves nagymama hozzáment 19 éves barátjához

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egyáltalán nem mondható hétköznapinak a következő szerelmi történet, és mégis van benne valami mesés, és varázslatos. Úgy tűnik, hogy az igaz szerelemnek semmi nem szab határt.

A Tennessee állambeli 72 éves Almeda Errell, és a 19 éves Gary Hardwick szerelme egyáltalán nem mondható hétköznapinak. A világ értetlenkedve tekint rájuk, de ők mások véleményével mit sem törődnek, boldogok és szerelmesek.

A fiatal férfi egy igen nehéz szakításon volt túl, azt gondolta, hogy soha nem lesz már többé életében szerelmes. Előző párja egy 77 éves nő volt, aki nagyon összetörte a szívét, és igen nehezen tudott helyre jönni a szakítás után. Almeda csodálatos személyisége és nagy kék szemei viszont rögtön elvarázsolták, érezte, hogy számára Almeda a nagy Ő, és rögtön meg is kérte a kezét. Úgy tűnik, hogy Amelda sem érzett másképp, mivel rögtön igent mondott fiatal szerelmének.

Almeda unokái kezdetben kissé ellenségesen fogadták a viszonyt, hiszen a nagyi új szerelme náluk is fiatalabb volt, de végül aztán megbékéltek.

“Ez a 21. század, manapság bármi megtörténhet” – fűzték hozzá a szerelmi történethez.

“Nagyon boldogok vagyunk együtt. Tudom, hogy megtaláltam a másik felem, Gary a társam, és biztos vagyok benne, hogy nekem szánta az ég. Minden együtt töltött nap csodálatos, és ezért nagyon hálás vagyok” – mondta Almeda.

“Soha nem érdekeltek a fiatal nők, mindig nálam sokkal idősebb partnereim voltak, valahogy jobban vonzanak. Amikor elmondtam a nagymamának, aki felnevelt, hogy egy idősebb nőbe szerettem bele, nem tudtam, hogyan fog reagálni a dolgokra, de végül elfogadta. Almeda csodálatosan szép, ilyen gyönyörű szemeket még nem is láttam. A személyisége pedig egyszerűen lenyűgöző. Az első pillanattól kezdve rabul ejtett” – mondta a Gary.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek