KuriózumBalira szökött a szüleire dühös 12 éves fiatal: "Óriási volt, nagyon vágytam...

Balira szökött a szüleire dühös 12 éves fiatal: „Óriási volt, nagyon vágytam egy ilyen kalandra.”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Indonéziában kötött ki az a 12 éves gyerek aki egy családi veszekedés után ellopta szülei hitelkártyáját, zsebre tette útlevelét és repülőre szállt!

Balira szökött a szüleire dühös 12 éves fiatal: "Óriási volt, nagyon vágytam egy ilyen kalandra."

„Ezek a mai fiatalok” – gyakran halljuk ezt felnőttek és idősek körében. Ennek a gyereknek a története mit sem bizonyít jobban mint, hogy van kalandvágy az új generációban és konfliktuskerülő, szabadságra vágyó szellemük olyan lépésekre késztetik őket, amelyeket mi fiatalon még álmunkban sem mertünk volna megtenni.

Egy családi veszekedés után sok gyerek menekül a szobájába, de nem ez a 12 éves sydneyi fiú. A szüleire mérges fiatal kicsalta a nagyitól az útlevelét, majd meg sem állt Baliig, hogy elfelejtse a kialakult családi konfliktust.

A 12 éves fiatal azt mondta a szüleinek, hogy iskolába megy, ezzel ellentétben meg sem állt az állomásig, vett egy vonatot a reptérig, ahol felült egy Perthbe tartó repülőre, majd átszállt és meg sem állt Indonéziáig.

A gyerek jól megtervezte a vakációt. Olyan légitársaságot keresett, ami megengedi, hogy a gyerekek egyedül utazhassanak, Balin az All Seasons hotelben szállt meg, miután ellopta a szülök hitelkártyáját. Egyetlen egyszer állították meg, hogy igazoltassák: a perthi reptéren kérték el az igazolványát, hogy megbizonyosodjanak róla, elmúlt már 12.

„Csak az ellenőrzőmet és az útlevelemet kérték, hogy meggyőződjenek róla, hogy elmúltam már 12. Király volt, nagyon vágytam egy ilyen kalandra.” – mondta a 12 éves srác a The Guradiannak.

Balin azt mondta a hotel személyzetének, hogy hamarabb érkezett, lánytestvére is hamarosan megérkezik.

Amikor nem jelent meg az iskolában, a tanárok riasztották a szülőket, akik mindent megmozgattak, hogy megtalálják. Amikor kiderült, hogy Balin kötött ki édesanyja azonnal Indonéziába utazott, hogy hazahozza.

„Nincs az az érzés, amivel leírhatom, hogy mit éreztem, amikor kiderült, hogy nincs az országban.” – mondta az anyuka.

Azt nem tudni, hogy a gyerkőc kapott-e büntetést a kaland miatt.

Te hogy kezeled a családi konfliktusokat? Hol tartod a bankkártyát? Megtanítottad a gyereket mit tehet és mit nem? Érdemes ezekre a kérdésekre magadban választ adnod miután elolvastad a cikket!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek