KuriózumBaba Vanga: "Soha ne fogadd el ezeket az ajándékokat, csak balszerencsét hoz...

Baba Vanga: „Soha ne fogadd el ezeket az ajándékokat, csak balszerencsét hoz rád!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nagy bulgáriai tisztánlátó, Baba Vanga azt mondja: “Egyes ajándékoknak örülj, másoktól pedig óvakodj, védekezz.” És ez így is van, mivel egyes ajándéktárgyak negatív energiát bocsátanak ki magukból, így jobb lesz vigyázni velük.

Baba Vanga: "Soha ne fogadd el ezeket az ajándékokat, csak balszerencsét hoz rád!"

Lássuk, melyek azok a tárgyak, amelyek Baba Vanga szerint balszerencsét hoznak rád.

1. Kés, olló

Ezeket a hegyes, éles tárgyakat vedd meg egyedül, mert ha mástól kapod, akkor azzal egy sor negatív energiát is beviszel a lakásodba. Ha mégis ajándékba kapod, akkor próbálj egy szimbolikus összeget adni az illetőnek, így semlegesítve a tárgy negatív energiát.

2. Óra

Ez a szerkezet meghatározza az idődet, és véget vethet a boldogságodnak. Ebben az esetben is adj pár aprót az ajándékozónak, csak így vedd át az órát.

3. Pénztárca

Ha egy üres pénztárcát kapsz ajándékba, akkor elkerül a szerencse és csökken az esélyed arra, hogy pénzt nyerj. Ezért az ajándékozó legalább egy aprót dobjon a tárcába, mielőtt odaadná.

4. Zsebkendő

Több helyen a néphiedelem úgy tartja, hogy zsebkendőt csak a halottnak adnak, mivel ez az anyag a fájdalom könnycseppjeinek letörlésére szolgál.

5. Gyöngyök

Ez azért nem jó ajándék, mert veszélybe sodorhatja az illetőt, nagy betegséget okoz neki. Több ország népszokásaiban a gyöngy az özvegyek és az árvák szimbóluma.

6. Tükör

Ez egy túl titokzatos, misztikus tárgy, ahhoz, hogy valaki ajándékba kapja. Sokan úgy tartják, hogy a tükör elveszi az illető szépségét, fiatalságát, életerejét. Főként a régi tükrökkel kell vigyázni.

7. Kesztyű

Sok helyen a kesztyű ajándékozásáról úgy tartják, hogy így akarja az ajándékozó befolyásolni az ajándékozott személyiségét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek