KuriózumBaba Vanga 7 rémisztő jóslata 2024-re - merényletkísérlet és gazdasági összeomlás is...

Baba Vanga 7 rémisztő jóslata 2024-re – merényletkísérlet és gazdasági összeomlás is szerepel a listán!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Baba Vanga, akit a Balkán Nostradamusaként is ismernek, állítólag látomásokat kapott a jövőről, és úgy tartják, jövendöléseinek 85%-a helyesnek bizonyult.

A vak misztikus állítólag megjósolta a 9/11-es terrortámadást és a Brexitet, de helyesen jósolta meg a csernobili tragédiát, Diana hercegné halálát és a Szovjetunió felbomlását is.

Baba Vanga állítólag 12 évesen tett szert tisztánlátó képességére, miután egy viharban megvakult. Bár 1996-ban, 84 éves korában elhunyt, még mindig vannak jövendölései, amik sokak szerint valóra válhatnak – írja a Mirror.co.uk.

A szakértők szerint Baba Vanga következő jóslatai következhetnek be 2024-ben.

1. Merényletkísérletek

Baba Vanga egyik látomása értelmében egyes szakértők szerint előfordulhat, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen jövőre merényletet követ el valaki a saját országából. Az orosz elnök egészségi állapotáról az utóbbi időben számos szóbeszéd keringett, de a Kreml folyamatosan cáfolta azokat a találgatásokat, melyek szerint Putyin rákban szenved, és egyre rosszabbul van.

2. Elszaporodnak a terrortámadások Európában

Baba Vanga pusztító fegyverekről beszélt egyik jóslatában. Azt állította, hogy egy „nagy ország” biológiai fegyvereket vet majd be, ugyanakkor terrortámadásokat is jövendölt Európában.

3. Hatalmas gazdasági válság

Baba Vanga szerint jövőre hatalmas gazdasági válság várható, ami nagy hatással lesz a világgazdaságra. A kiváltó okok között kiemelte az adósságok növekedését, a geopolitikai feszültségeket és a gazdasági hatalom nyugatról keletre történő eltolódását.

4. Rémisztő éghajlati események

Vanga egyik látomása szerint jövőre katasztrofális időjárási jelenségek várhatók. A jóslat szerint olyan módosulás következik be a Föld pályájában, ami általában jóval hosszabb idő alatt történik meg. Ha azonban ez rövid idő alatt történik, az olyan problémákat válthat ki, mint az éghajlati zavarok és a sugárzási szintek megugrása.

5. Kibertámadások

A misztikus kijelentette, hogy a kibertámadások száma növekedni fog, mivel a hackerek közvetlenül az olyan létfontosságú infrastruktúrákat veszik majd célba, mint az elektromos hálózatok és a víztisztító telepek.

6. Orvosi áttörések

Az orvostudomány területén a jósnő viszont jó hírekkel szolgált: azt mondta, új kezelések válnak elérhetővé, bizonyos, eddig gyógyíthatatlan betegségek esetében, mint például az Alzheimer-kór. Ugyanakkor állítólag azt is kijelentette, hogy 2024-ben megtalálják a rák gyógymódját.

7. Technológiai forradalmak

A tisztánlátó egyik látomása értelmében nagy áttörés várható a kvantum-számítástechnikában. A hírek szerint a kvantum-számítástechnika rohamosan fejlődik, és gyorsabban képes megoldani problémákat, mint a hagyományos számítógépek. Ha ez valóban megtörténik jövőre, a mesterséges intelligencia fejlődése még jobban felgyorsulhat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek