Kuriózum“Azt hittem a lányom megfullad egy uborkától, de, amikor kiköpte, kiderült, még...

“Azt hittem a lányom megfullad egy uborkától, de, amikor kiköpte, kiderült, még annál is rosszabb dolog volt a szájában!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Emma Treharne lánya, Wren a múlt hónapban vacsora közben fulladozni kezdett. A nő hirtelen azt sem tudta, mit csináljon vele, teljesen kétségbeesett – írja a Mirror.co.uk!

A 37 éves nő arra gondolt, hogy biztosan egy darab uborkát nyelt le a lánya, azonban a kicsi erős torokfájásra panaszkodott. A családorvoshoz rohant vele, aki azt mondta, hogy a kicsinek biztosan csak felsértette az uborka a torkát.

Az anya azonban ragaszkodott hozzá, hogy megröntgenezzék a kicsit, így szerencsére kiderült, hogy nem egy uborka, hanem egy elem okozta a problémát. Mint kiderült az elem ki is égette a gyerek nyelőcsövét.

“Azt hittem a lányom megfullad egy uborkától, de, amikor kiköpte, kiderült, még annál is rosszabb dolog volt a szájában!”
Fotó: Emma Treharne/Facebook

A családot a Birminghami Gyermekkórházba szállították, ahol Wren két órával később sürgősségi műtéten esett át, hogy eltávolítsák a lenyelt tárgyat.

Annak ellenére, hogy a műtét eléggé kockázatos volt, Wrent 9 nap múlva már haza is engedték. A kicsi egyelőre beláthatatlan ideig még nem fog tudni szilárd táplálékot enni, ezért szülei egy nyelőcsövön keresztül táplálják.

Wren szülei, Emma és Josh azért osztották meg a történetüket, hogy felhívják minden szülő figyelmét, hogy mekkora veszéllyel jár, ha a gyerek lenyel egy elemet.

“A gyerekünk súlyos égési sérülést szenvedett a nyelőcsövében. Kilenc napig voltunk kórházban, jelenleg tiszta folyékony diétán van, és ezután szondával kell tápláljuk. Nagy szerencsénk volt, hogy ennyivel megúsztuk”írta az édesanya.

„Ilyen kis elemek és akkumulátorok mindenhol vannak a környezetünkben, zenélő könyvekben, kis távirányítókban, hőmérőkben, digitális mérlegekben, órákban stb. Nem tudjuk Wren hogyan jutott hozzá, de arra kérünk minden szülőt, legyen nagyon óvatos. Ha legkisebb gyanúja is felmerül, hogy a gyerek lenyelt egy akkumulátort, azonnal forduljon orvoshoz”.

“Azt hittem a lányom megfullad egy uborkától, de, amikor kiköpte, kiderült, még annál is rosszabb dolog volt a szájában!”
Fotó: Emma Treharne/Facebook

A bejegyzés több mint 3600 kedvelést, és 620 komment kapott.

Kathryn Jenks ezt írta: “Nagyon ijesztő lehetett, Emma. Nagyon jól tetted, hogy hallgattál a megérzéseidre, és kiálltál Wren mellett, és nagyon jól tetted, hogy megosztottad a történeted, és ezzel másokat is tájékoztattál. Remélem Wren hamar felépül”.

“Hála Istennek, hogy megérezted, hogy nem egy uborkadarab okozta a problémát. Jó, hogy hallgattál a megérzésedre. Remélem, a kis Wren teljesen felépül” – fűzte hozzá egy másik felhasználó, Helen Noble.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek