KuriózumAzt hitték, kutyájuk ette meg a hörcsögöt, de 17 hónappal eltűnése után...

Azt hitték, kutyájuk ette meg a hörcsögöt, de 17 hónappal eltűnése után előkerült

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Skóciában élő Elspeth Gold meg volt győződve arról, hogy a kutyája, Lucy, tavaly júniusban megette a család hörcsögét, Pablo-t, azonban a cuki rágcsáló 17 hónappal később sértetlenül megjelent.

A skóciai Larkhall-ban élő Gold családot szó szerint sokkolta, amikor ismét megpillanthatták rég eltűnt kedvenc hörcsögüket, Pablo-t, főleg azután, miután a család kutyáját, Lucy-t gyanúsították Pablo eltűnése kapcsán. Elspeth meg volt győződve arról, hogy a hörcsög biztos nincs már életben, ezért a ketrecét is kidobta.

Azonban egy nap a család egy furcsa hangra lett figyelmes, és megdöbbenésükre Pablo épp a konyhában randalírozott, kicsit elhanyagolt volt a bundája, de láthatólag nagyon is életben volt.

A család kutyáját gyanúsították meg a hörcsög eltűnésével

“Miután másfél éve eltűntnek nyilvánítottuk, Pablo, a hörcsög visszatért. Van valakinek számára egy ketrec, amit kölcsön kérhetnék” – fogalmazta meg a felhívást ismerőseinek az egyik közösségi oldalon Elspeth.

Mint kiderült, Pablo másfél évig észrevétlenül élt a konyha rejtett zugaiban, azonban sajnos felbukkanása után kilenc nappal a rágcsáló elpusztult.

Pablo-t Elspeth a 12 éves lánya születésnapjára vásárolta, és egy évre rá, tavaly júniusban tűnt el nyomtalanul.

Pablo 17 hónapon át volt eltűnve

“Lucy-t, a kutyánkat gyanúsítottam, azt hittem ő ette meg Pablo-t” – mondta Elspeth. A rágcsáló azonban idén, november elsején ismét felbukkant a konyhában, mintha semmi sem történt volna.

“Nem tudtuk elhinni, hogy kilenc nappal azután, hogy előkerült, elpusztult” – mondta megdöbbenve Elspeth.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek