LélektárAz Univerzum kapui megnyílnak: ezt kell tenned 2021. december 21-én és 22-én,...

Az Univerzum kapui megnyílnak: ezt kell tenned 2021. december 21-én és 22-én, hogy teljesüljenek a vágyaid

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2021 decemberét egyszerre három fontos dolog is fémjelzi. Az első – 2021.12.12-én lejárt. 2021 december 21. és 22-én azonban még két erőteljes energianap várható. Tatyana Karpenko asztrológus szerint, ezekben a napokban teljesíthetjük saját kívánságainkat és vágyainkat és az Univerzum segíteni fog nekünk ebben.

A szakember ugyanakkor azt tanácsolja, hogy ebben az időszakban legyünk minél körültekintőbbek, mert a fentiek mellett olyan fontos asztrológiai események sora is bekövetkezik, amelyek a Vénusz befolyása alatt állnak. Gondoljuk át a kapcsolatainkat, mérlegeljünk és fizessük meg az adósságainkat.

A szakember szerint a 2021.12.21-e és 22-e a legspirituálisabb, a legtisztább és a legpozitívabb nap. Ezen a ponton megnyílnak az Univerzum kapui. A Mindenható a lehető legtöbb pozitív energiát, egészséget és szeretetet küld számunkra és ráadásul ezek a pénzügyi sikereink napjai is lehetnek.

December 21. és 22. a ideális idő az imára

De mit kell tennünk, hogy teljesítsük a vágyainkat december 21-én és 22-én?

Az asztrológus szerint, a vágyak teljesítésének fő feltétele, hogy rendnek kell lennie a gondolatainkban. Ezért igyekezzünk rendszerezni a gondolatainkat, vagy ami még jobb, írjuk le kívánságainkat egy papírra, mert a csillagok „tudják, hogyan kell olvasni” az üzenetet.

A jó cselekedetek segítenek megerősíteni pozitív energiánkat: segítsünk a rászorulóknak, vagy legalább etessük meg a madarakat és a kóbor állatokat. Ez által küldünk egy kedves üzenetet az Univerzumnak, és megtisztíthatjuk a karmánkat. Ugyanakkor igyekezzünk kizárni a negatív gondolatokat, és tiszta szívből tegyünk jót, anélkül, hogy jutalomra várnánk cserébe.

A legfelsőbb hatalmak figyelmesek lesznek az emberi cselekedeteinkre, ezért igyekezzünk megszüntetni minden negatív hozzáállást.

Ezekben a napokban készítsünk leltárt a dolgainkról és szabaduljunk meg azoktól, amelyekre nincsen szükségünk.

Győződjünk meg arról, hogy az összes megkezdett munkánkat és projektünket befejeztük.

Valójában – jegyzi meg az asztrológus – a december a megpróbáltatások hónapja, de ezek a negatív pillanatok most teljesen megszűnnek. 2021. december 22-e erre egy nagyon kedvező nap. Ez a dátum két – misztikus és mágikus – számban is gazdag. Írjunk három üzenetet egy papírra 2021.12.22-én – saját magunk, a családunk és egy barátunk számára. Hagyjuk ezeket az üzeneteket az ablakpárkányon, hogy a holdfény rájuk hulljon.

Ugyanakkor ismételjük az alábbiakat:

„Szeretnék békét, boldogságot, jólétet és üdvösséget saját magam, a családom és a barátom számára, ezért írom ezt az üzenetet a Holdnak.”

Írjuk le ezt az üzenetet háromszor, az elsőt önmagunknak, a másodikat a családunknak, az utolsót pedig egy kedves barátunk számára. Isten segítsen bennünket ebben!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek