LélektárÍgy erősítheted fel a körülötted keringő pozitív energiákat

Így erősítheted fel a körülötted keringő pozitív energiákat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néhány ember már ösztönösen is képes arra, hogy megérezze a körülötte keringő pozitív, vagy negatív energiákat. A testet körülvevő elektromos mező nem is hinnénk milyen erőteljes.

Így erősítheted fel a körülötted keringő pozitív energiákat

Német kutatók, már jó pár éve kikisérleteztek olyan technikákat, melyekkel az emberi testből származó energiákat különböző elektronikus berendezések működtetésére konvertáltak át.

Viszont fejlesztetők azok a képességek, amelyekkel sikerülhet megszűrni a minket körbevevő, más emberek energiájából származó pozitív tölteteket. Tehát mindegy, hogy a közelünkben lévő személy maga a megtestesült negativitás, vannak olyan módszerek, melyekkel csupán a pozitív energiákat észlelhetjük.

1. Vedd körbe magad a jóval

Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik felemelnek téged. Megeshet, hogy nem árad belőlük folyton-folyvást boldogság, de mégis olyan plusz életkedvet sugározhatnak ezek az emberek, amitől rögtön feltöltődsz. A pozitivitás igenis gyógyító erejű, hiszen már számos kutatás támasztotta alá, hogy például a különböző daganatos betegségekkel küzdő páciensek, ha tudatosan odafigyelnek arra, hogy pozitívan gondolkodjanak és cselekedjenek, sokkal nagyobb esélyük van a teljes gyógyulásra.

2. Tanulj az állatoktól!

A kis kedvencekben hatalmas pozitív energia rejlik, ezért ha tehetjük, minél több időt töltsünk velük. Az állatok mindig a jelennek élnek, nem aggódnak a múlt, vagy a jövő miatt, ezért is olyan megnyugtató a közelségük.

3. Bízz a megérzéseidben, és úgy cselekedj, ahogy jónak érzed!

A depresszív hangulatra hajlamos embereket igenis rá kell vezetni egy másféle világszemléletre, rá kell világítani az élet pozitív oldalára, kreativitásra, optimizmusra, humorra, érzelmekre – ez a pozitív pszichológia lényege, gyakorold te is mindennap. Azzal foglalkozz, ami boldogsággal tölt el, és mindig szeretettel fordulj a világ felé.

4. Gyakorold a pozitív energia befogadását

Ha úgy érzed, hogy sokkal több negatív energia vesz körül, mint pozitív, az azért lehet, mert a negatív energiák könnyebben beférkőznek az aurádba, míg a pozitívak nehezebben. A szeretet és a jó energiák mindig körülötted vannak, csak észre kell venned.

Ehhez egy jó módszer az, ha egy adott rossz szituációt megpróbálsz más szemszögből megközelíteni. Adj időt magadnak, gondold végig újra a helyzetet, és még a végén valami egészen hasznodra valót is észrevehetsz benne.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek