LélektárAz újjászületés-technika légzésgyakorlattal

Az újjászületés-technika légzésgyakorlattal

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tudatalattink tisztítása? Furán hangzik, és igencsak távolinak érzem magamtól, de ettől még nem lehetetlen! Mindez egy egyszerű légzéstechnikát takar, mellyel időről-időre kitisztíthatjuk a tudatalattinkba felgyűlt szemetet, ha úgy tetszik a “cookie”-kat.

A technika onnan kapta a nevét, hogy a kifejlesztő mestere állítólag olyan szintet ért el, hogy újraélte születését, és mai napig ezt tekintik a legfelső szintnek.

A légzésterápia Leonard Orr nevéhez kötődik, aki bebizonyította, hogy egy bizonyos légzésszám hatással van a tudatalattira, és jótékonyan alkalmazható.

Tisztában kell lennünk azzal, hogy a tudatalattink minden tettünket befolyásolja, a milyensége pedig a tapasztalatoktól függ. Ezeket a tapasztalatokat módosítani tudjuk, és így finomítjuk lépésről lépésre a tudatalattit.

Olvastad már a Szusszanj fel – Légből kapott gyakorlatok című cikkünket?

Gyakorlat
Egész egyszerűen 20 levegővétel. Könyvből, tanfolyamon is elsajátítható, és az első héten csak napi egyszer ajánlatos gyakorolni.

Lélegezzünk ki és be, négyszer.
Vegyünk egy mély lélegzetet és fújjuk ki a levegőt.
Az orrunkon keresztül lélegezzünk!
Egy sorozat 4 gyakorlatból áll (1, 2. pont)

Ha már megfelelően elsajátítottuk a gyakorlatot, napi rendszerességgel végezve megindul a tisztulás, tudatalattink lassú gyógyulása.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek