HoroszkópAz Újhold 5 csillagjegy esetében pozitív változást hoz a szerelemben!

Az Újhold 5 csillagjegy esetében pozitív változást hoz a szerelemben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Használjuk ki az új kozmikus tranzit energiáját, engedjük át a szívünket a tiszta szeretetnek. Az Újhold négy csillagjegy esetében javítja a kapcsolatokat, a Skorpió, Bika, a Kos, a Rák vagy Oroszlán igazán szerencsés lesz. Új kezdet a láthatáron!

Skorpió

A Skorpió szenvedélyes, intenzív csillagjegy, fontos számára, hogy mélyebb kapcsolatot alakítson ki partnerével. A Skorpió Újhold idején ez az energia nemcsak erőteljes érzelmi beszélgetésekre ösztönzi, hanem utal a kapcsolatban végbemenő pozitív átalakulásokra is.

Ismerjük fel, hogy a vágyaink és álmaink teljesüléséhez változásokra lesz szükségünk. Az első lépést ideje most megtenni. A Skorpióban az Újhold a Marshoz kapcsolódik. Drasztikus cselekedeteket hoz magával a kapcsolatok változása területén, eljött a nagy vallomások ideje.

Bika

Vedd számba, hogy mit szeretnél bevinni vagy változtatni a párkapcsolatodban. A Skorpió Újhold rengeteg új lehetőséget hoz az életbe, segít tiszteletben tartani a logikus gondolkodást és a lélektani vonalat is.

Mivel az előző Bika- és Skorpió-fogyatkozási ciklus éppen október végi Teliholddal ért véget a Bikában, most már képes leszel arra, hogy részt vegyél egy erőteljes változási hullámban. A Skorpió energia igényt teremt az érzelmi mélységre a kapcsolatban. Ha tehát időt szánsz a fontos beszélgetésekre, az segít kialakítani a vágyott kapcsolatot.

Az Újhold a Skorpióban azt jelenti, hogy hirtelen változás állhat be az érzelmi életedben, ami inspiráló hatású lehet. Új kezdetet jelez ez az időszak, de nem feltétlenül a szakításra kell gondolni. Sokkal inkább a meglévő kapcsolat ápolására annak érdekében, hogy minél virágzóbb lehessen.

Kos

Amikor az életről szóló szenvedélyes intenzitást elkezded tisztelni, teret adsz ahhoz, hogy a dolgok átalakuljanak, ráadásul a javadra. Az önbizalom és a belső hangba vetett bizalomépítés időszaka után most eljött a konkrét változás ideje. Fontos, hogy beszélj arról, ami igazán fontos számodra.

A Skorpió energia uralja a szenvedély, az intimitás és az átalakulás témáit, ezek a Bika személyiségének legjellemzőbb jegyei. Szenvedélyes természetű vagy, éppen ezért egyedi lélekkapcsolatra vágysz. Előfordulhat, hogy át kell menned egy olyan tanulási folyamaton, amikor tiszteletben tartod az igazságot.

Rák

Bármi, ami boldoggá tesz, azt érdemes folytatni, de ahhoz, hogy ezt megtehesd, el kell kezdened a saját érzéseidre figyelni, és ne a másokéval foglalkozni. Ez a folyamat idegen lehet számodra, de most egy kicsit másképp kell tedd a dolgokat, mint eddig. Ez azt jelenti, hogy fontos felismerned, hogy a legjobb módja annak, hogy szeress másokat, ha először magadat szereted.

Az Újhold a Skorpióban életed azon területén hangsúlyosabb, amely az örömöt és az elkötelezettséget szabályozza. Ne feledd, hogy a kapcsolatodnak hozzá kell járulnia általános életminőséged javításához. Ha a szerelem nem tesz jobbá, akkor az a kérdés, hogy ez valóban szerelem-e.

Engedd meg magadnak, hogy elfogadd azt a kemény igazságot, amelyet a Skorpió néha hoz. Vedd észre, hogy soha nem késő jobbá tenni a dolgokat. Ehhez meg kell fogalmaznod, amit akarsz, és ami boldoggá tesz. Ez nem jelenti azt, hogy valaki mássá kell válnod ahhoz, hogy szeressenek, de szükséged van a szerelemre.

Oroszlán

A szerelemből sosem elég. Olyan partnerre vágysz, aki valóban rezonál a lelkeddel. Eljött a te időd, és a Skorpió Újhold alkímiája alatt ihletet kapsz, hogy tartalmas kapcsolatot és életet teremts magadnak.

Nagy eredményekre törekszel. Mindaddig, amíg megengeded magadnak, hogy befogadd a benned és az életedben zajló változásokat, addig képes leszel létrehozni valamit, ami igazán számít. Eljött a te időd, szeress, teremts szeretetet magadban és körülötted.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek