Míg az egyik család elképzelhetetlen veszteséggel küszködött, a másik egy új esélyt kapott!

Wyatt Lowe két évig szinte állandóan kórházban volt, ugyanis számtalan egészségügyi problémával küszködött, többek között veleszületett szívbetegséggel, de hiányzott a lépe, és a belső szervei sem működtek rendesen.

Wyatt fiatal kora ellenére már öt nyitott szívműtéten esett át, de ahhoz képest, hogy mennyi fájdalom, trauma és gyötrelem érte, mégis mindig vidám volt!

Wyatt édesanyja, Katie Lowe a Warriors for Baby Wyatt Facebook-oldalon folyamatosan beszámolt a fiú állapotáról. A múlt nyáron Wyatt állapota annyira leromlott, hogy családja már a legrosszabbtól tartott. A szívelégtelensége egyre csak súlyosbodott, bár a dialízis némileg enyhített a helyzetén, de az egyetlen megoldást csak a szívátültetés jelentette.

Wyatt családja állandóan azért imádkozott, hogy kapjanak egy egyező donort, és, hát imáik meghallgatásra találtak. Egy este, 10 óra előtt a család egy hívást kapott, hogy találtak donort a kis Wyattnek, aki másnap reggel már meg is kapta az új szívet!

Másnap reggel Wyatt műtéten esett át, hogy megkapja új „hősszívét”. Aznap este, amikor édesanyja az ágya mellett ült, és hallgatta a szívverést a fia mellkasában, elöntötték az érzelmek.

“Köszönöm az adományozó családnak ezt az önzetlen cselekedetet, a legnagyobb bánat idején életet ajándékoztak. Nagyon sajnálom, ami történt. Kérlek, tudd, hogy nem telik el egyetlen nap anélkül, hogy ne gondolnék Rád. Te vagy a kis Hősünk, köszönjünk!” – írta egy bejegyzésben az édesanya.

A műtét óta Wyatt állapota folyamatosan javult, és az orvosok bizakodóak!

“Soha nem tudok eléggé hálás lenni, hogy még adtak egy esélyt a fiamnak az életre a legnehezebb pillanataikban is” – írta Katie.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.