KuriózumAz oltár előtt állt bosszút a menyasszony, amikor az esküvő napján megtudta,...

Az oltár előtt állt bosszút a menyasszony, amikor az esküvő napján megtudta, a vőlegénye megcsalta

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A menyasszony az esküvője előtti éjszakán tudta meg, hogy a vőlegénye megcsalta, de ahelyett, hogy egyszerűen lemondta volna az esküvőt, azzal állt bosszút, hogy a teljes násznép előtt megszégyenítette a férfit, és felolvasta a szeretőjével váltott üzeneteit.

A nő 6 éve volt együtt a párjával, és még csak nem is sejtette, hogy megcsalta. Azt hitte, megtalálta élete szerelmét, és izgatottan készült a nagy napra, de az esküvő előtti éjszaka sokkoló felfedezést tett.

A menyasszony egy szállodai szobában volt néhány barátnőjével, amikor egy ismeretlen nő üzenetet küldött neki. Bár először azt hitte, csak egy újabb gratulációról van szó, az üzenetben képernyőfotók szerepeltek azokról az üzenetekről, amiket a vőlegénye a szeretőjével váltott, sőt, néhány közös kép is igazolta a viszonyukat. Az ismeretlen nő a melléklet fotók mellé a következőt írta: „Én nem mennék hozzá feleségül. Te hozzámész?”

A leendő menyasszony végigolvasta a vőlegénye és a titokzatos nő közötti beszélgetést, és a dátumokat ellenőrizve rájött, hogy a viszonyuk már hónapok óta tart, de volt néhány egészen friss, mindössze néhány napos üzenet is.

Az egyik üzenetben a szerelmesek egy közös hétvégi kiruccanást terveztek: „Most hétvégén. Te és én. Hozd a legjobb formádat” – írta a férfi. Egy másik üzenetben pedig szeretője testét dicsérte.

A menyasszony elmondta, hogy a másik nő mindenben az ő tökéletes ellentéte, és a vőlegénye egy ponton azt is bevallotta a beszélgetés során, hogy „még soha senkivel nem volt ilyen kapcsolata”.

A menyasszony sírva mutatta meg a barátnőinek az üzeneteket, akik azt tanácsolták, azonnal mondja le az esküvőt. Ő azonban ehelyett úgy döntött, bosszút áll csaló vőlegényén, és az összes barátjuk és rokonuk jelenlétében szembesíti őt az igazsággal.

„Másnap úgy sétáltam az oltár elé, mintha ólomból lett volna a lábam, és az álomruhám már csak egy jelmez volt. Ahogy meglátta az arcomat, tudta, hogy ez nem egy elragadtatott nő arca a nagy napján, de fogalma sem volt arról, mi következik. Vettem egy nagy levegőt, szembefordultam a barátainkkal és a szüleinkkel, és elmondtam nekik az igazságot” – mesélte a menyasszony.

Amikor bejelentette, hogy nem tartják meg az esküvőt, mivel úgy tűnik, a vőlegénye nem az az ember, akinek gondolta, a vendégek döbbenten néztek rá.

Ezután elővette a telefonját, és felolvasta az összes üzenetet, amit a vőlegénye az ismeretlen nőnek küldött, mire a férfi szó nélkül kisétált a templomból.

A nő ezután ismét a vendégekhez fordult, és azt mondta: „Ma nem lesz esküvői fogadás, helyette azonban megünnepeljük az őszinteséget, az igaz szerelem megtalálást és azt, hogy akkor is hallgatnod kell a szívedre, amikor fáj.”

A nő elmondása szerint ezután hatalmasat bulizott az összegyűlt násznéppel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek