A Nagy-Britanniában született testvérek ikrek, bár nem ugyanabban az évben születtek. És nem arról van szó, hogy szilveszter éjszakáján születtek volna, és a különbség mindössze néhány másodpercen vagy percen múlt volna.

De akkor vajon mégis, hogy lehetséges ez? A szülők már egy ideje próbálkoztak a gyerekvállalással, de mivel nem jártak sikerrel, a mesterséges megtermékenyítés módszeréhez folyamodtak. De ahelyett, hogy egyszerre két, vagy több gyereket vállaltak volna, valami más mellett döntöttek.

„Ők itt Cameron és Isabella. Ikrek, akik két év különbséggel születtek. Isabella 2020 szeptemberében, míg Cameron 2018 szeptemberében született. Mindketten mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, ugyanabban az időben, három évvel ezelőtt.

Először Cameron született meg. Aztán, körülbelül másfél évvel később, úgy döntöttünk, hogy felhasználunk egy másik lefagyasztott embriót, és így született meg Isabella. De mivel egyidejűleg fogantak, technikailag ikreknek számítanak.” – mondják a szülők.

A házaspár reméli, a két pici mellett lesz még gyerekük, az édesanya, Karen mindig is négy gyereket szeretett volna.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.