KuriózumAz ikerlányok ugyanaznap hozták világra gyermeküket: “Isten így válaszolt az imáinkra!”

Az ikerlányok ugyanaznap hozták világra gyermeküket: “Isten így válaszolt az imáinkra!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Jalynne April Crawford és Janelle Ann Leopoldo élettörténete lenyűgöző. Nagyon erős kötelék alakult ki kettejük között életük első pillanatától kezdve, és nem csak azért mert ikrek.

9 hónappal ezelőtt a két testvér csodálkozva vette tudomásul, hogy várandósak, és mindketten kisfiút várnak a világra, viszont egy percig sem gondolták, hogy mindketten ugyanaznap fognak szülni. Mint utólag bevallották, titokban azért reménykedtek egy kicsit.

Jalynnek régebb már két vetélése volt, policisztás petefészek-szindrómával diagnosztizáltak, és termékenységi problémákkal küzdött. A jó hír viszont az volt, hogy a terhességgel egyidőben ez a probléma megszűnt.

Bár a várandósság ideje alatt számos kihívással kellett szembenézniük, a két ikertestvér soha nem adta fel a reményt és imádkozott azért, hogy az álmuk, hogy egy napon szülhessenek, valóra váljon.

Együtt szerették volna átélni az anyává válás örömét, éppen ezért Jalynne megkérdezte orvosát, hogy van-e lehetőség arra, hogy nővérével egy napra ütemezzék a szülést. Így történt, hogy mindketten, csupán néhány órás különbséggel hozták világra a fiaikat.

„Úgy éreztem, hogy Isten így válaszolt imáinkra. Életünk végéig emlékezni fogunk erre a pillanatra” – mondta Jalynne. Eddig is igen különleges kapcsolat állt fenn a két nővér között, ezentúl viszont gyermekeik miatt még szorosabb lesz köztük a kötelék.

Fotó: Janelle Leopoldo/Instagram

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek