KuriózumAz ifjú pár úgy döntött, hogy csak vizet szolgált fel az esküvőjén...

Az ifjú pár úgy döntött, hogy csak vizet szolgált fel az esküvőjén – rengeteget spórolnak ezzel a döntésükkel

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy lakodalom általában a bőségről, a korlátlan eszem-iszomról és a mulatozásról szól. Azonban vannak kivételek, amikor az ifjú pár olyan döntést hoz meg a saját esküvője kapcsán, mely kirúg a hagyományos keretekből, és sokszor csalódást okoz a vendégseregnek.

A százötven fős rendezvényen egy amerikai házaspár merész tettre vállalkozott: közölte a meghívottjaival, hogy ezen az esküvőn kizárólag csak vizet ihatnak. Mondanunk sem kell, hogyan reagáltak az egybegyűltek – beleértve a szüleiket is, akik szintén meglepődtek a döntésen.

Amikor mindenki arra számít, hogy a legfinomabb étkeket és a legaromásabb borokat ízlelheti, miközben önfeledten kiszórakozhatja magát, elvégre erről kellene szólnia egy lakodalomnak, akkor érkezik a hidegzuhany. A hoppon maradt vendégek szóvá is tették a csalódottságukat, és önzőnek, fukarnak minősítették a friss házasokat.

Az ifjú pár még az alkoholmentes koktélok lehetőségét is kizárta. A menyasszony úgy fogalmazott, ők nem isznak alkoholt, sőt, még kávét és üdítőt sem.

Így nem hajlandóak fizetni olyasmiért, amit nem is fognak fogyasztani. Ezáltal jelentős összeget spórolnak meg, mivel az alkohol általában drága az ilyen rendezvényeken, és külön kell felszolgálni, ami újabb plusz költséget jelent a párnak.

Ezzel szemben, az ételekben biztosítani fogják a bőséges választékot, kárpótolva az italok hiányát – magyarázta a döntését az ara. Bár a menü is pokolian drága, inkább költenek a fogásokra, mint a számukra haszontalan italokra.

Csakhogy a vendégek nem voltak ennyire megértőek – ezért is osztotta meg a történetét a menyasszony a Reddit-en. Talán azt remélte, itt majd egyetértő szavakra talál, de nem így sült el: a közösségi média felhasználói is felháborodtak.

Próbálták meggyőzni az arát, legyen körültekintőbb, ám látszólag egyik vélemény sem tudott hatni rá. Egyesek már-már erőszakosan próbáltak érvelni, és megkérdőjelezték a menyasszony „házigazda” minőségét.

„Tudom, technikailag igazad lehet, de a helyzet a következő: míg a szertartás csak rólad és a vőlegényedről szól, addig maga az esküvő mindenki másról, akit meghívtál. Ez egy olyan esemény, amit te rendezel, de ha nem kínálsz más italt a vízen kívül, a vendégeid ítélkezni fognak, és ez rossz házigazdává tesz téged” – summázott valaki.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek