KuriózumAz idős házaspár a kórházban újította meg esküvői fogadalmát, hat évtizeddel azután,...

Az idős házaspár a kórházban újította meg esküvői fogadalmát, hat évtizeddel azután, hogy egybekeltek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 91 éves Jesse Cirino és felesége, a 92 éves Marylou Cirino házassága pontosan az a mesébe illő szerelem, amiről mindenki álmodik. Az idős házaspár 66 év boldog házasság után a kórházban újította meg esküvői fogadalmát.

Mindketten egyszerre kerültek kórházba idén júliusban a kaliforniai Oxnardban. Jesse-nek szívproblémái voltak, ezért műtétre volt szüksége, a felesége pedig erős alhasi fájdalmak miatt került kórházba.

Bár ugyanabban a kórházban kapták a kezelést, a szobáik külön emeleten voltak. A kórház személyzete azonban, látva a köztük lévő erős köteléket, gondoskodott arról, hogy együtt lehessenek, és átvitték Marylou ágyát a férje szobájába.

Ezután megkérdezték tőlük, szeretnék-e megerősíteni a fogadalmukat, és amikor a házaspár igent mondott, mindent megszerveztek a különleges alkalomra, így Jesse és Marylou 66 együtt töltött év után július 27-én újra örök hűséget fogadtak egymásnak.

A kórház a Facebookon is megosztotta a felejthetetlen pillanatot.

„Ma a személyzetünk segített megvalósítani egy figyelemre méltó újraegyesülést. Köszönjük a St. John’s Regional Medical Center minden egyes tagjának, aki segített valóra váltani ezt a hihetetlen pillanatot” – állt a bejegyzésben.

A szertartáson a házaspár családja is részt vett – négy lányuk és két unokájuk is jelen volt, és szemtanúi voltak a megható pillanatoknak. „Ez a legtisztább, tartós szerelem” – mondta egyik lányuk, Valeri.

„Voltak hullámvölgyeink. De ez az, ami tartóssá tesz egy házasságot” – mondta Jesse.

Marylou hozzátette: „Valami történik, a dolgok egyszerűen csak összekattannak, és az egész egy mély, erős szerelemmé alakul.”

Egy másik házaspár szintén lehetőséget kapott arra, hogy megünnepelje a szerelmét, amikor lányuk, Zoe esküvőjén lehetőségük volt eljárni első közös táncukat, mivel 25 évvel korábban, amikor összeházasodtak, megszöktek, és nem ünnepelhettek együtt a szeretteikkel.

„Mint azt néhányan talán tudják, a szüleim 18 éves korukban megszöktek, és titokban házasodtak össze. Sosem volt saját első táncuk. Szóval most ezt szeretnénk nektek megadni, köszönetképpen, hogy mindig ott voltatok mellettünk és támogattatok minket” – mondta Zoe, mielőtt ő és férje, Ezra, átadták a táncparkettet a szüleinek, Jacque-nak és Chrisnek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek