Kuriózum„Az esküvőnk napján halt meg a feleségem, teljesen összetörtem - ráadásul még...

„Az esküvőnk napján halt meg a feleségem, teljesen összetörtem – ráadásul még az anyósom is beperelt!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, ez év tavaszán egy végzetes balesetbe torkollott egy ifjú pár legszebb napja. A Dél-Karolina-i fiatal párt az esküvője napján érte a tragikus esemény, amikor a vőlegényt és a menyasszonyt szállító gépjárműbe egy ittas személy által vezetett autó csapódott be.

Samantha, a menyasszony, azonnal belehalt a sérüléseibe, férjem Aric pedig azóta sem tudja magát túltenni a történteken. Charleston-i tragédia az egész násznépet lesújtotta.

„Még mindig próbálom feldolgozni a történteket, de vannak pillanatok, amikor már nem vagyok képes tartani magam. Emlékszem, hogy Sam azt suttogta, hogy bárcsak ez a nap sose érne véget”nyilatkozta a baleset után Aric.

Az április 28-i tragédia azonban nem várt ellentéteket váltott ki az újdonsült férj és az elhunyt menyasszony családja között.

Mivel a frigy megköttetett, Aric hivatalosan is átvehette több birtok és terület felett az irányítást, azonban a gyászoló édesanya „potenciális csalásra” és „összeférhetetlenségre” hivatkozva minden erejével azon van, hogy kitúrja a vejét a hagyatéki tárgyalás során az örökségből – írja a The Sun.

A menyasszony órákkal az esküvői fogadalom után meghalt: 'Azt akarom, hogy ez az éjszaka sose érjen véget!'
A vőlegény azóta is a sokk hatása alatt áll

Az anyós, Lisa Miller a Post and Couriernek így nyilatkozott: „Aric és én is többször megegyeztünk abban, hogy mivel mi ketten voltunk Sam életében a legfontosabb emberek, megpróbáljuk partnerekként kezelni a kialakult helyzetet. Sosem szerettem volna megkérdőjelezni a házasságuk érvényességét és végképp nem szerettem volna Sam emlékét meggyalázni, de úgy érzem, hogy Aric pontosan ezt teszi és szembe megy a lányom akaratával.”

Amíg a jogi csatározás egyre csak dübörög, Lisa többször is felszólalt, hogy Aric jogi képviselői minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megakadályozzák az elhunyt lány szülei részesedését.

Aric ügyvédjei azonban minden állítást cáfolnak.

„Aric több volt, mint nagylelkű Lisa Millerrel szemben – felajánlotta az összeg felét – a hölgy azonban fenyegetni kezdte azzal, hogy bebizonyítja, hogy a házasságuk tulajdonképpen érvénytelen. Remélhetőleg Miller asszony tiszteletben tartja a lánya elmékét annyira, hogy ezt ne lépje meg” – fogalmazott Patrick Wooten, Aric ügyvédje.

„Aric nem azért ajánlotta fel ezt a gesztust, mert Millert jogilag is megilletné a pénz fele, hanem azért, mert egy nagylelkű ember és legszívesebben elkerülné a pereskedést” – fűzte hozzá.

Az ügy kényessége ellenére azonban a két fél továbbra sem hajlandó kiegyezni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek