Az érzékeny lelkű emberek nagyon empatikusak, és könnyen át tudják érezni, hogy másoknak mire van szüksége. Viszont nem mindig kapnak ugyanolyan mértékű szeretetet, mint, amilyet ő maguk adnak.

Az érzékeny lelkű emberek néhány igazán értékes tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek elősegítik a valódi szeretetet a kapcsolataikban. De ugyanakkor ezek a tulajdonságok néha rombolhatják is a kapcsolat minőségét. Az érzékeny ember párja nagyon szerencsés lehet, hiszen minden kívánságát kitalálják, és sokszor ő maga sem kell azon gondolkozzon, hogy mire is vágyik valójában.

A rendkívüli beleérző tulajdonságokkal rendelkező személy azért vonzó mások számára, mert biztonságot és szeretetet nyújt. Viszont, ha az adok-kapok viszony nem marad egyensúlyban, akkor a rendkívül érzékeny személy könnyen lemerül, és elveszíti pozitív energiáját.

Van 3 nagyon fontos dolog, amelyet nem árt figyelembe venni ahhoz, hogy kiteljesedett és boldog legyen mindkét fél a párkapcsolatban.

1. Tarts tiszteletben a különbségeket. Mások vagyunk, nem csak te, hanem ő is.

Soha ne akard a partnered megváltoztatni, ha ez a célod, akkor veszíteni fogsz. Inkább tanuld meg úgy szeretni amilyen, még akkor is, ha nagyon különbözik tőled. Fogadd el úgy, ahogy van.

2. Ne állítsd a partnered elérhetetlen feladatok elé

Lehet, hogy párod nem olvas a gondolataidban, és nem biztos, hogy a legjobb ötleteket mondja, amikor a legnagyobb szükséged van rá, de vedd észre a többi pozitív tulajdonságát. Törekedj arra, hogy élvezd azokat a csodákat, amelyekkel a partnered színesíti a kapcsolatot.

3. Vigyázz magadra

Ne hanyagold el magad soha. Vigyázz magadra, helyezd magad mindig az első helyre, és tápláld magad feltétel nélküli szeretettel. Addig nem tudsz szeretetet adni másoknak, míg saját magad nem szereted teljes szíveddel.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.