KuriózumAz emberek nem azért sírnak, mert gyengék, hanem azért, mert túl sokáig...

Az emberek nem azért sírnak, mert gyengék, hanem azért, mert túl sokáig voltak erősek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erős vagyok, mert valamikor gyenge voltam. Éber, mert valamikor elárultak. Nevetek, mert túl sokáig voltam szomorú. És a jelenben élek, mert a jövő soha nem biztos.

Az élet nem volt velem kíméletes. Sebezhető voltam, és mindig is az maradok. A testemet sebek borították, az igazságtalanság és az árulás pedig összetörték a szívemet. Részem volt szinte minden lehetséges sorscsapásban.

Annyira kínzott a félelem és a reménytelenség, hogy végül nem maradt más választásom, mint szembenézni velük. Nem engedtem, hogy ez a fájdalom átvegye az irányítást az életem fölött, de még most is azért küzdök, hogy megszabaduljak attól a tehertől, amit az az érzelmi káosz okozott, amit átéltem.

Mégis felülemelkedtem mindezeken, ezért most olyan embert látsz magad előtt, aki már megtapasztalta, és a jövőben is tapasztalni fogja a gyengeség pillanatait. Nincs menekvés, de kész vagyok bátran elfogadni mindent, amit nekem szánt az ég.

Rájöttem, hogy sokat tanulhatok a nehézségekből. Nem térhetsz egyszerűen vissza az életed első fejezeteihez, és nem írhatod újra azokat. Más módot kell találnod az újjászületésre, és arra, hogy folytasd a történetedet.

A könnyek gyógyíthatják a lelket

Hagyd, hogy ma kisírjam magam, és holnap újra erős leszek. Néha egyszerűen arra van szükségünk, hogy sírjunk, még ha nem is értjük pontosan miért. Elnyomjuk magunkban ezt a vágyat, mert attól tartunk, hogy a könnyek gyengévé tesznek. De a segítségükkel kifejezhetjük, mi van a szívünkben.

Az emberek néha nem azért sírnak, mert gyengék, hanem azért, mert túl sokáig voltak erősek. Más szavakkal, ha úgy érzed, sírni szeretnél, tedd azt. A könnyek enyhítik a szorongást, amit az élet problémái okoztak.

A nehézségekből levont tanulságok

Az élet olyan, mint egy virágok és kövek alkotta ösvény. Vannak benne jó és rossz idők egyaránt. De erősnek kell lennünk, el kell fogadnunk az új dolgokat, legyőznünk az élet viharait, és meg kell szabadulnunk a csalódás és a fájdalom karmaiból. Ez az ellenállás.

A nehézségekkel szembesülve úgy érezzük, hogy valami fejlődik bennünk. Ezt az érzést jól ismerik azok az emberek, akiknek nagy szenvedésen kellett átesniük, mert egy nehéz időszak után mindig józanabban értékeljük a korlátainkat és a képességeinket.

Semmi sem tart örökké

Senki sem fordíthatja vissza az időt, hogy másképp alakítsa a dolgokat, de mindannyian újrakezdhetjük a nulláról, és ezáltal megváltoztathatjuk a történetünk végét.

Az életben minden mulandó, ezért örülj a jó dolgoknak. És ha sötét időszak jönne az életedben, ne aggódj, mert ez sem tarthat örökké.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek