KuriózumAz egypetéjű ikerlányok egypetéjű ikerfiúkhoz mentek feleségül, terhesek is egyszerre lettek

Az egypetéjű ikerlányok egypetéjű ikerfiúkhoz mentek feleségül, terhesek is egyszerre lettek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az egypetéjű ikertestvére, akik szintén egypetéjű ikrekhez mentek feleségül, és egyszerre estek teherbe, most végre nyilvánosságra hozták az egyik születendő baba nemét – néhány hónappal azután, hogy először bejelentették a hírt.

Brittany és Briana Deane (33) mindketten egyszerre várnak gyereket párjuktól, Josh és Jeremy Salyerstől (35), és most bejelentették, hogy az egyik baba kisfiú lesz – a másik baba neme egyelőre még nem derült ki.

A négyes 2017-ben ismerkedett meg egy ikreknek szervezett fesztiválon, és a Salyers fivérek 6 hónappal később meg is kérték a lányok kezét.

2018. augusztus 5-én tartották meg közös esküvőjüket, most pedig közös otthonban élnek Virginia államban, és együtt bővítik a családjaikat.

A párok augusztusban hozták nyilvánosságra a terhességről szóló híreket közös Instagram oldalukon.

„Nagyon örülünk, és hálásak vagyunk, hogy együtt tapasztalhatjuk meg a terhességet, és hogy megoszthatjuk ezt a hírt veletek.” – írták.

„A gyerekeink nemcsak unokatestvére lesznek, hanem genetikai szempontból nézve testvérek is. Alig várjuk, hogy megismerhessük őket, és hogy ők is megismerhessék egymást.”

Most, körülbelül 5 hónappal később, megosztottak egy képet, amin a két kismama ugyanolyan kék-rózsaszín ruhát visel, hogy így hozzák nyilvánosságra a babák nemét. Bejelentették, hogy Brittany és Josh kisfiút várnak. Briana és Jeremy még nem tudják a baba nemét, és izgatottan várakoznak.

„Mind a négyen nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy kisfiú csatlakozik a családunkhoz, és alig várjuk, hogy megtudjuk a második számú baba nemét is.” – írták. „Van valakinek valami megérzése arról, hogy a második számú Salyers baba fiú lesz-e vagy lány?”

A rajongóik el voltak ragadtatva a hírtől, és az egyikük azt írta: „Nagyon izgatott vagyok, és alig várom, hogy lássam, mennyire hasonlítanak majd egymásra a gyerekeitek.”

Mások azt írták, remélik, hogy Briana és Jeremy is fiút várnak. „Imádkozom, hogy Brianának is fia szülessen, így nemcsak unokatestvérek, de genetikailag azonos fivérek is lehetnek.” – írta egyikük. Egy másik pedig hozzátette: „Remélem, ő is fiú lesz. Legjobb barátok lesznek, bármi is történjen.”

A két pár közös Instagram oldalának több mint 85 ezer követője van – nagyjából 60 ezerrel több, mint amikor augusztusban bejelentették a terhességet – és sokan naponta ránéznek az oldalra, hogy értesüljenek a legújabb hírekről.

Az összehangolt terhesség sokak számára meglepő lehet, de a nővérek már tavaly augusztusban is arról beszéltek, hogy szeretnének egyszerre teherbe esni.

Amikor az ezzel kapcsolatos elképzeléseikről kérdezték őket, Briana azt mondta, tudják, hogy ehhez ideális esetben az időzítésnek nagyon jónak kell lennie. Brittany pedig hozzátette: „Azt hiszem, egyszerűen csak szeretnénk ezt közösen megtapasztalni. Életünk legtöbb mérföldkövét együtt tapasztaltuk meg, a születésnapokat, a jogosítványszerzést, az iskola elvégzését és az esküvőnket. Ez lenne a következő hatalmas esemény, amit szívesen megtapasztalnánk együtt, és ideális esetben így is lesz.”

Frissítés: Brittany idő közben világra hozta első gyerekét, a fotóját szintén Instagram-oldalukon hozták nyilvánosságra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek