KuriózumAz édesanya elvesztette kisfiát 9 nappal azután, hogy egy autóbalesetben meghalt a...

Az édesanya elvesztette kisfiát 9 nappal azután, hogy egy autóbalesetben meghalt a férje

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Miután az apa a baleset helyszínén meghalt, úgy tűnt, hogy a kisfiú életét még meg tudják menteni, azonban nem sokkal azután, hogy a kórházba szállították, belehalt sérüléseibe.

Trudie Hoyle 2 éves kisfia, Joshua Hoyle és édesapja, Andy Hoyle ugyanabban a tragikus autóbalesetben hunyt el. A szerencsétlenség során négy jármű ütközött, a becsapódás következtében Andy a helyszínen életét vesztette, Joshua pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetben résztvevő egyik sofőr azonnal elmenekült a helyszínről.

Andy-t a helyszínen halottnak nyilvánították, Joshua-t pedig a King’s College Kórházba szállították, azonban állapota nagyon kritikus volt. Kilenc nappal az apja halála után, augusztus 27-én Joshua is életét vesztette.

Az édesanya elvesztette kisfiát 9 nappal azután, hogy egy autóbalesetben meghalt a férje

A sussexi rendőrség közleménye szerint: „Joshua Hoyle súlyosan megsérült, amikor az apja, Andy Hoyle által vezetett autó augusztus 18-án balesetezett. Joshua augusztus 27-én, pénteken belehalt sérüléseibe.”

Az édesanyát, Trudie-t elképzelhetetlen tragédia érte, hiszen elvesztette a fiát és a férjét is.

“Joshua a mi energikus és csupaszív kisfiúnk volt, nem csak az én, hanem Andy életének a középpontja is. Belehalok a tudatba, hogy mindkettőjüket elveszítettem” – mondta Trudie a Sussexi Rendőrségen.

Az édesanya elvesztette kisfiát 9 nappal azután, hogy egy autóbalesetben meghalt a férje

Jelenleg a rendőrség vizsgálja a tragikus ütközés körülményeit. A részletekből az is kiderült, hogy az eset kapcsán egy 76 éves férfit letartóztattak, aki az ütközés után elmenekült a helyszínről. A férfit a nyomozás ideje alatt szabadlábra helyezték.

“A nem sokkal délelőtt 11 óra után bekövetkezett balesetet vizsgáló rendőrség továbbra is várja a szemtanúk jelentkezését, és bármilyen a balesettel kapcsolatos rögzített hang, vagy képanyagot” – olvasható a sussexi rendőrség közleményében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek