KuriózumAz autóban szülte meg gyerekét a nő, férje azt hitte először, hogy...

Az autóban szülte meg gyerekét a nő, férje azt hitte először, hogy csak viccel

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor a kórházba indultak, a nő fájásai egyre csak fokozódtak, már akkor tudta, hogy ez a gyerek útközben fog megszületni.

Ryan Thompson, a UPS vezetője életében sokféle szállítási szolgáltatást végrehajtott már, de a legemlékezetesebb út az összes közül mégis csak az volt, amikor a kisfia megszületett.

Ryan és felesége, a 29 éves Gayla Thompson a kórház felé tartott, amikor a Jeep Wrangler első ülésén Gaya erős összehúzódásokat érzékelt.

“Még csak fele úton voltunk a kórház felé, de tudtam, hogy ennek már a fele sem tréfa” – mondta Gayla.

A méhösszehúzódások egyre csak fokozódtak. “Ez volt az a jel, amikor tudtuk, hogy a baba nagyon ki akar jönni, és minden bizonnyal már nem fogunk beérni a kórházba. Ryan arra gondolt, hogy jó lenne erősebben beletaposni a gázba, vagy ha minden kötél szakad, hívni kell a 911-et. Akkor még nem hitte, hogy a szülés már beindult” – írta Gayla a Facebookon.

Tudták, hogy nincs vesztegetnivaló idejük, és a sejtésük valóban be is igazolódott. “A vezetésre koncentráltam, de tisztában voltam vele, hogy itt nagy dolgok is történhetnek. A következő pillanatban, amikor oldalra néztem, egy kisember nézett szembe velem Gaya üléséről. Azonnal lehúztam az út szélére, és a 911 diszpécserének utasításai szerint mindent megtettem, amit kellett. Az első percek borzasztóak voltak, hiszen a köldökzsinór a nyaka köré tekeredett, és 2-3 percen keresztül el volt kékülve” – emlékezett vissza Ryan.

Az utolsó percekben már elfogyott  Gayla ereje, ezért Ryan kellett végül világra segítse a kisfiát. “Megfogtam a kis vállát, és egy mozdulattal kisegítettem. Nem tudtam, hogy mit is kell ilyenkor csinálni, de abban biztos voltam, hogy a legjobb, ha az anya testére helyezem a csecsemőt. Dörzsölni, simogatni kezdtem a kis testet, míg végül felsírt. Ez volt a legédesebb hang, amit valaha hallottam.”

“Félelmetes volt az egész, de ugyanakkor csodálatos érzés is” – mondta Ryan a fia születéséről.

Percekkel ezután megérkeztek a mentők, majd az anyát és az újszülöttet a kórházba szállították. “A feleségem egy igazi sztár, képes volt megbirkózni az összehúzódásokkal, a fájdalommal, és világra hozta a gyerekünket egy autóban” – mondta a büszke férj, és apa.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek