KuriózumAz apuka "életét adta a lányáért" azzal, hogy megölelte őt miközben a...

Az apuka „életét adta a lányáért” azzal, hogy megölelte őt miközben a repülőgépük lezuhant

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ösztönös mozdulatnak köszönhetően a kislány csak a teste egyik oldalán sérült meg, hiszen a másik oldalát az apja karjai védték. A csodálatos apa élete utolsó pillanataiban is arra gondolt, hogy hogyan tudná megvédeni a lányát, miközben a repülőgépük a michigani Beaver Island-en nagy sebességgel lezuhant.

A 11 éves lány, Laney Perdue az egyetlen túlélője volt a szerencsétlenségnek, sajnos az édesapja, Mike Perdue is az áldozatok között volt. Az apa és lánya a michigani Charlevoix-ból indult, egy kisebb utasszállítóval, de a gép már nem érte el a Beaver Island-i Welke repülőteret, út közben lezuhant. Laney legutolsó emléke az apjáról az volt, hogy a zuhanás pillanatában szorosan átölelte.

“Az utolsó emléke az, hogy az apja hirtelen megragadta, és nagyon-nagyon szorosan fogta” – mondta Laney anyja, Christie Perdue.

Laney, a baleset egyetlen túlélője csak az egyik oldalán sérült meg, a testének a másik oldalát az apja erős “maci ölelése” védte meg. A lányt több töréssel kórházba szállították, két műtétet hajtottak végre rajta, jelenleg lábadozik – írja az ABC News.

Mike azt tervezte, hogy találkozik Ryan Wojannal, a Smith Realty Group társtulajdonosával. Ők ketten, lelkes halászok és vadászok voltak, ezért úgy döntöttek, hogy a Beaver-szigeten találkoznak a szarvasszezon nyitónapján.

A lezuhant gépen volt Kate Leese és Adam Kendall is, ők ketten a kutyáikkal épp az állatorvoshoz tartottak, de sajnos ők is, és a kutyusok is életüket vesztették a zuhanás során.

A balesetben a gép pilótája is életét vesztette. Jelenleg az FAA és a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Tanács még vizsgálja a baleset okát.

A család egy GoFundMe oldalt hozott létre Laney teljes felépülése céljából.

“Ő egy hős volt, és nagyon erős. Sok csonttörése és sérülése van, de a legtöbb magától meggyógyult, és ez egy igazi csoda!” – mondta az édesanya.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek