KuriózumAz apuka, aki mind a 6 gyerekét megölte, miután a felesége elhagyta...

Az apuka, aki mind a 6 gyerekét megölte, miután a felesége elhagyta őt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kegyetlenség! Miután a felesége elhagyta, megölte 6 gyermekét!

Simon Nelsonnak nehéz gyerekkora volt, a bántalmazó apja ugyanis élete legszebb éveit tette tönkre, majd nem sokkal később öngyilkos lett. Simon túlságosan fiatal volt ahhoz, hogy szembe tudott volna szegülni a bántalmazó apjának, és később a helyzetet sem dolgozta fel.

Ahogy telt az idő, egyre nyilvánvalóbb lett, hogy Simon súlyos pszichikai problémákkal küzd, depressziós lett, és kezdte foglalkoztatni az öngyilkosság gondolata. A legnagyobb félelme pedig az volt, hogy egyetlen nő sem akar majd hozzá menni feleségül.

Rögeszméjévé vált, hogy muszáj megházasodnia, és 1961-ben sikerült is. A felesége azonban nem sokkal az esküvő után rájött, hogy Simon milyen súlyos problémákkal küzd, és el akart válni. A férfi megfenyegette, hogy öngyilkos lesz, ha megteszi, de a nő erőt vett magán, és meghozta a döntést.

Simon életében egy újabb gyötrelmes időszak következett, de nem sokkal később megismerkedett Ana-val, négy év múlva feleségül vette, és hat gyerekük született.

Elkezdődtek a problémák

Simon képtelen volt arra, hogy egy stabil munkahelyet fenntartson, a felesége tartotta el a családot. A férfi elkezdett inni, nem motiválta semmi arra, hogy normális életet éljen, és a családját is elhanyagolta. Nagyon sokat veszekedett a feleségével, és azzal fenyegette, hogy, ha elhagyja, öngyilkos lesz.

Amikor a nő beadta a válópert, Simon valósággal megőrült. Ana elmenekült otthonról, egy szállodában éjszakázott, de a hat gyereket nem vitte magával, hogy megvédje őket, ha Simon bántani akarná őt. Soha nem gondolta volna, hogy ennek az lesz az ára, hogy Simon gondolkodás nélkül, és kegyetlen bosszúból 1978. január 7-én megöli mind a hat gyereket.

A bűncselekmény elkövetése után Simon elment a szállodába a feleségéhez, és a következőket mondta:

“Hívhatsz papot, akár 100 papot is, de inkább hívd a rendőrséget. Megöltem mind a hat gyermekünket, és olyan látvány fog fogadni, hogy azt soha nem felejted el. Mind meghaltak. Na, most hogy érzed magad?”

Simon beszámíthatatlanságát és elmezavarát figyelembe véve az ügyész felmentette a halálbüntetés alól, ehelyett 200 év börtönbüntetést róttak ki rá. 2017. június 18-án Simon a börtönben halt meg, 85 éves volt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek