Kuriózum„Az anyósom ellopott egy családi ereklyét az esküvőmön – ezért kihívtam a...

„Az anyósom ellopott egy családi ereklyét az esküvőmön – ezért kihívtam a rendőrséget”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A menyasszony azt mondja, nem volt más választása, minthogy kihívja a rendőrséget, hogy átkutassák anyósa holmiját, miután azt gyanította, hogy ellopott egy családi ereklyét az esküvője napján.

Végül megtalálták a szóban forgó tárgyat a nő táskájában, és az ifjú pár most azon gondolkozik, hogy feljelentsék-e őt lopásért. A menyasszony a Reddit-en kért tanácsot a nem mindennapi ügyben.

A 28 éves nő elmagyarázta, hogy egy éve járt jegyben 34 éves párjával, amikor végre elérkezett az esküvő napja. Nem sokkal az eljegyzése után az édesanyja egy fülbevalót ajándékozott neki, amit generációk óta a család minden nőtagja viselt az esküvőjén.

„4 karátos, lógó fülbevalók, és nagyon értékesek. Nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy megkaptam őket, és így közelebb éreztem magamat a nagymamámhoz is, aki 2 hónappal korábban halt meg” – írta a menyasszony.

Amikor a nő elment kiválasztani a menyasszonyi ruháját a családjával és vőlegénye édesanyjával, a fülbevalót is magával vitte, hogy felpróbálhassa a ruhával. Felidézte, hogy az anyósa már akkor megjegyezte, milyen gyönyörűnek találja az ékszert, de aztán meg is feledkezett a dologról egészen az esküvő napjáig.

„Az esküvőm napján minden készen volt a szobámban. A menyasszonyi ruhám, a virágaim, a cipőm, a sminkem és az ékszereim. Az anyósom ott volt velem. Ki kellett mennem a mosdóba, és mire visszamentem, az anyósom eltűnt. Nem tudtam, mi történt, de arra gondoltam, biztosan hívták, hogy elintézzen valamit. Aztán észrevettem, hogy a fülbevalóim is eltűntek. Azonnal tudtam, hogy ő vittel el” – írta a menyasszony.

„Amikor megtaláltam az anyósomat, kérdőre vontam, de azt mondta, nem vette el a fülbevalókat. Megkérdeztem, hogy átnézhetem-e a táskáját, amire ő nemet mondott, és magához szorította azt. Azt mondtam, hogy ha nem engedi, hogy megnézzem, hívom a rendőrséget, amit aztán meg is tettem, mivel továbbra sem akarta engedni, hogy belenézzek.”

„Megérkeztek a rendőrök, átkutatták a táskáját, és megtalálták benne a fülbevalókat. Visszaadták nekem az ékszert, és megkérdezték, akarok-e feljelentést tenni. Először meg akartam beszélni a dolgot a vőlegényemmel, és ő azt mondta, támogatna, ha feljelentést tennék. De nem akartam abban a pillanatban dönteni erről, ezért inkább figyelmen kívül hagytam a dolgot, és nagyszerűen éreztem magamat aznap este.”

A bejegyzés végén a nő elmagyarázta, hogy egy hét telt el az esküvő óta, és most azon gondolkozik, mi legyen a következő lépése. „Az anyósom rendkívül gyűlölködő üzeneteket küldött nekem, és azt hiszem, feljelentést akarok tenni, de még mindig nem vagyok biztos abban, hogy jó ötlet-e” – írta.

A felhasználók biztosították a nőt, hogy teljesen jogos, ha jogi lépéseket tesz az ügyben, és a legtöbben azt mondták, ők maguk is ezt tennék hasonló helyzetben.

„Abban a pillanatban, amikor először megjegyzést tett azokra a fülbevalókra, nyilvánvalóvá tette, hogy akarja azokat. Ha akkor nem hívod ki a rendőröket, valószínűleg mindenkinek azt hazudta volna, hogy az övék, ami rossz színben tüntetett volna fel téged, aztán minden családi összejövetelen kínzott volna, tudva, hogy semmit sem tehetsz anélkül, hogy az rossz fényt vetne rád. Örülök, hogy a férjed támogatott” – írta az egyik hozzászóló.

Egy másik pedig hozzátette: „Ki lopja meg a fia menyasszonyát az esküvője napján? Legyen ez az első és utolsó figyelmeztető jel ezzel a nővel kapcsolatban.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek