Napi LikeAz alábbi kisfilm örökre megváltoztathatja az életről alkotott képed!

Az alábbi kisfilm örökre megváltoztathatja az életről alkotott képed!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Az Edeka német üzletlánc által készített animációs kisfilm olyan történetet mutat be, amely mindannyiunkat valamilyen módon foglalkoztat és megérint.

Az alkotás címe Eatkarus, amely Joseph Harmon történetét mutatja be. A városka lakói, amelyben a kisfiú él, egytől egyig kövérek és folyamatosan esznek egy bizonyos, olajzöld színű löttyöt. Mindenhol csak ezt az étket kanalazzák.

Egyik nap, mikor Joseph és családja épp ebédelt, hirtelen az ablakban megjelent egy csóka, majd gyorsan odébb is repült. Ezt látva, Joseph elhatározta, hogy ő is fel szeretne szállni a magasba. Próbálkozott is több módszerrel, de nem sikerült.

Egyik nap, miközben szárnyra szeretett volna kelni, látta, amint a csóka egy erdei bogyós gyümölcsöt csípet le egy ágról és fogyasztott el jóízűen. Joseph nagy csodálkozására, hogy mást is lehet enni, megkóstolta a bogyót. És attól a naptól kezdve sok ilyen erdei finom gyümölcsöt evet, sokat mozgott, és jövő tavaszra szépen lefogyott, és ami a legvarázslatosabb, hogy repülni is megtanult, teljesen szabaddá válva.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek