KuriózumAz 58 éves nagymama bomba formában van: sokan 30 évesnek nézik

Az 58 éves nagymama bomba formában van: sokan 30 évesnek nézik

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Az 58 éves Małgorzata Chruścicka szenvedélye a fitnesz, imád sportolni, nagyon sok időt tölt az edzőteremben, és természetesen az sem mellékes számára, hogy rajonganak érte a nála jóval fiatalabb férfiak is.

Maggi Chruścickam 18 éves korában kezdett el sportolni, azonban igazán csak 40 éves kora után lett szenvedélye a testmozgás. Heti öt alkalommal kocogott, teniszezett, jógázott, úszott és síelt. Éppen ezért nem csoda, hogy az 58 éves nő kirobbanó formában van, és nyugodtan letagadhatna pár tíz évet az életkorából.

A lengyelországi Wałczban élő nagymama elmondása szerint, heti hat alkalommal, napi két órában edz, és négy óránként minőségi fehérjéket fogyaszt. Nem okoz neki különösebb nehézséget egy 70 kilogrammos súly felemelése, jobban érzi magát a bőrében, mint eddig valaha.

“40 évesen lettem a sport szerelmese. Észrevettem, hogy a sportolás jót tesz az elmének is, segít megszabadulni a stressztől és boldogsággal áraszt el” – mondta.

“Imádom a testépítést. Jelenleg a személyi edzőmmel hetente ötször-hatszor dolgozom napi két órában, és így, hogy már három éve keményen dolgozom, úgy döntöttem, hogy benevezek egy szépségversenyre” – mondta a nagyi, akinek többezres rajongója van a közösségi hálón.

Azt is elárulta, hogy imád pózolni, ezért tavaly, a születésnapján egy fotózással lepte meg saját magát.

“Imádok pózolni, a kamera előtt más emberré válok, nagyon boldog leszek, amikor meglátom a képeimet. Szeretem a divatot, imádok öltözködni, szeretem keverni a különböző stílusokat.”

A 58 éves nő azt is elárulta, hogy sokan 30 évesnek nézik, és nála jóval fiatalabbak udvarolnak.

“Abban a pillanatban, ha valaki a testemet kezdi sértegetni, vagy durván kommentál, rögtön letiltom” – mondta a fiatalos nagyi.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek