Egy dolog az, hogy mások mit gondolnak rólad, más viszont az, hogy te hogyan látod önmagad. A két dolog általában nem nagyon egyezik, hiszen a legtöbb ember kifelé mást mutat, mint, amit valójában érez, gondol önmagáról!

Az alábbiakban megtudhatod, hogy hogyan látod te magad, és mit gondolnak mások rólad! Neked melyik a fontosabb?

Kos: Harcos hercegnő

A Kosról úgy tartják, hogy erős, szerény, harcos, kiáll az igazáért, viszont makacs, impulzív és néha nagyon infantilis. Azt gondolod magadról, hogy spontán, tettre kész, és győzedelmes típusú személyiség vagy. Meg vagy győződve róla, hogy mindenki más gyengébb, mint te, és bármilyen helyzeten felül tudsz kerekedni.

Bika: A nőiesség istennője

A Vénusz az uralkodó bolygód, mindenki úgy tartja rólad, hogy gyengéd, kedves, kacér és szeretetteljes személyiség vagy. Te azt gondolod magadról, hogy mindenki megfordul utánad az utcán, hiszen egy igazi istennő vagy.

Ikrek: Egy valóságos zseni

Nagyon sok kreativitással és magas IQ-val áldott meg az Ég, szeretsz új dolgokat felfedezni, tréfálni, játszani, és minden jóban benne vagy. Azt gondolod magadról, hogy egy különleges ember vagy, tele egyedi ötletekkel, és ezért mindenki csodál.

Rák: Hamupipőke

Azt tartják rólad, hogy óriási szíved van, jóindulatú, barátságos, őszinte személy vagy, de gyakran van rosszkedved, a legkisebb apróság is hamar elveszi a kedved. Azt gondolod magadról, hogy néha túl nehéz számodra ez a világ, de a szeretet egy olyan hatalom, amely segítségével mindent le tudsz győzni. Egész életedben vársz a királyfira, aki megment a gonosztól.

Oroszlán: Mindentudó

Az Oroszlánról az erő, hatalom, szenvedély és egoizmus jut eszébe elsőre mindenkinek. Azt gondolod magadról, hogy mindent mindenkinél jobban tudsz, és, hogy ezért rajongva csodálnak téged az emberek. Példaképként tekintenek rád, és gyakran kérnek tanácsot.

Szűz: Bölcs bíró

Úgy tartják, hogy a Szűz csillagjegyű személyek mindig boldogtalanok, kritikusak, elégedetlenek, állandóan többre vágynak. Azt gondolod magadról, hogy mindig a legjobb döntéseket hozod, büszke vagy arra, hogy objektíven és szabályszerűen tudsz dönteni minden helyzetben.

Mérleg: Jótündér

Azt gondolják rólad, hogy nőies, figyelmes, melegszívű, nagylelkű, szépérzékkel megáldott személy vagy. Úgy gondolod, hogy nagy hatással vagy másokra, ezért állandóan mindenbe beleavatkozol. Az emberek alapjában véve jó véleménnyel vannak rólad.

Skorpió: Végzet asszonya

Azt gondolják rólad, hogy titokzatos és vonzó személyiség vagy, viszont néha birtoklónak és bosszúállónak tartanak. Azt gondolod magadról, hogy ellenállhatatlan vagy, és képes vagy bárkit legyőzni, aki szembeszáll veled.

Nyilas: Fantasztikus nő

Úgy tartják, hogy magabiztos, optimista, bátor és független egyéniség vagy. Azt gondolod magadról, hogy egy szuper szövetség tagja vagy, és bármilyen akadályt képesek vagytok elhárítani. A többiek irigykedve néznek rád, hiszen olyan tulajdonságokkal rendelkezel, amiről más még álmodni sem mer.

Bak: Mindenben profi

Úgy tartják rólad, hogy hűséges, felelősségteljes, és igen tisztességes személy vagy. Szereted azt hinni magadról, hogy hatalmad van minden és mindenki fölött, az ismerőseid csodálnak racionális és jól megszervezett életed miatt.

Vízöntő: Lázadó hősnő

Azt gondolják, hogy kiszámíthatatlan, provokatív és szorongó személyiség vagy. Meg vagy győződve róla, hogy kötelességed harcolni azokért az értékekért és eszmékért, amelyekben hiszel. Meg kell változtatnod a gondolkodásmódod ahhoz, hogy egy merőben új életet élhess.

Halak: Jó angyal

A Halak csillagjegyű személy álmodozó, bohém, empatikus, viszont néha egyáltalán nem kezdeményező és akaratereje is hamar alábbhagy. Azt gondolod magadról, hogy az együttérzés és a szeretet nagy mestere vagy, minden cselekedeted által jobbá válik a világ. Akkor vagy igazán boldog, ha másokat boldoggá tudsz tenni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.