KuriózumÁrván maradt az egyhónapos kisbaba, miután szülei egy nap különbséggel haltak meg

Árván maradt az egyhónapos kisbaba, miután szülei egy nap különbséggel haltak meg

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A floridai seriff két helyettesének egy hónapos fia árván maradt, miután néhány nap leforgása alatt mindkét szülője öngyilkos lett. A St. Lucie megyei seriff hivatalának keddi közleménye szerint Clayton Osteen (24) és Victoria Pacheco (23) seriff helyettesek nemrég mindketten tragikus módon életüket vesztették, árván hagyva alig egyhónapos kisfiukat, Jayce-t, aki 2021. november 22-én született. A közlemény szerint szilveszterkor – nem sokkal éjfél előtt – a seriff hivatal válaszolt egy segélyhívásra: ez volt Clayton Osteen öngyilkossági kísérlete.

Bár azonnal kórházba szállították, hogy ellássák a sérüléseit, a család január 2-án kénytelen volt meghozni a nehéz döntést, hogy lekapcsolják őt a gépekről. Pár nappal később, kedden a seriff hivatal tudomására jutott, hogy Pacheco is öngyilkos lett.

„Én seriffként fiatal, ambiciózus embereknek láttam őket, akik nagyszerűen kiegészítették az amúgy is nagyszerű csapatomat. A nyilvánosság, de néha még önmagam számára is, könnyű emberfelettinek látni a rend őreit. De nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy ők is emberek” – mondta Ken J. Mascara seriff.

Fotó: GoFundMe

„A bűnüldözésben dolgozóknak nemcsak a mindennapi stresszel kell megküzdeniük, amellyel mindannyian szembesülünk, hanem mindazzal a stresszel és feszültséggel is, ami az általuk szolgált közösség tagjait éri, ami néha nagy kihívást jelenthet” – tette hozzá Mascara.

„Bár lehetetlen teljesen felfognunk a pusztító veszteséghez vezető magánéleti körülményeket, imádkozunk, hogy ez a tragédia legyen a változás katalizátora, egy olyan katalizátor, amely segít enyhíteni a mentális egészséget körülvevő megbélyegzést és normalizálni a mindennapi kihívásokról folytatott párbeszédet.”

Fotó: GoFundMe

A hírek szerint Osteen és Pacheco 2019 novembere, illetve 2020 februárja óta szolgált a rendvédelmi szervezetnél.

Osteen gyászjelentéséből kiderül, hogy a férfi a SWAT (Special Weapons And Tactics) alakulat tagja volt, és 2020-ban az év seriff helyettese díjjal is kitüntették. Osteen korábban a tengerészgyalogságánál is szolgált altisztként. Szerettei úgy emlékeznek rá, mint „pokolian vicces fickóra, akire mindig lehetett számítani, és imádott nagybácsi lenni.” Azt is hozzátették, hogy „imádta a párját és gyermeke édesanyját. De minden teljesítménye közül arra volt a legbüszkébb, hogy apa lehetett.”

Az árván maradt Jayce baba megsegítésére létrehoztak egy GoFundMe oldalt is.

Fotó: FORT LAUDERDALE PD

„Clayton és Victoria tele voltak örömmel, és első gyerekük születése után izgatottak voltak bővülő családjuk miatt, imádták Jayce-t és egymást is. Tragikus módon, teljesen ismeretlen okok miatt, és tőle teljesen idegen módon, Clayton 2021. december 31-én kioltotta a saját életét. A veszteség megrázkódtatása miatt Victoria két nappal később szintén öngyilkos lett” – áll az adománygyűjtő oldal leírásában. „A kis Jayce-nek most a közösség támogatására van szüksége. Clayton és Victoria családja nagyon hálás minden imáért és támogatásért. Minden adományt Jayce élettapasztalatainak gazdagítására és egy szebb jövő biztosítására szánunk.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek