Áruld el melyik a kedvenc évszakod és én megmondom ki vagy!

Melyik a kedvenc évszakod? Válaszd ki, és megismerheted jobban önmagad!

Áruld el melyik a kedvenc évszakod és én megmondom ki vagy!

A természet körforgása, az évszakok változása az emberek személyiségére is kihatással van, nem véletlen, hogy van akinek az új életet elhozó tavasz, másnak pedig a csodás, melankolikus hangulatot ábrázoló ősz a kedvenc évszaka.

Ha te már tudod, hogy az év mely időszakában érzed magad a legjobban, akkor olvasd el a hozzá tartozó jellemzést, hisz az rólad fog elárulni pár fontos dolgot.

1. Tél

Ha a tél a kedvenc évszakod, akkor családcentrikus ember vagy, akinek határozott véleménye van a világról, és képes bármilyen nehézséget leküzdeni, bármilyen zordak is legyenek a körülmények. Emellett a türelmesség és kiegyensúlyozottság is rád vall.

2. Tavasz

Optimista, életvidám, energikus, olykor kissé naiv ember vagy, aki szereti a természetet, az életet. Jó, ha vigyázol arra, hogy fölöslegesen ne beszélj, mert hajlamos vagy még idő előtt elárulni fontos dolgokat, így előbb gondolkozz. Imádod a szabadságot, viszont a korlátozottságot, megkötést már nem csíped.

3. Nyár

Szeretsz szórakozni, a barátaiddal lenni, jókedvű, vidám, energikus ember vagy. Ha az élet időnként nehéz is, te mégis képes vagy megtalálni a megoldást, hogy könnyíts a helyzeteden. Őszinte, lojális ember vagy, aki szereti a családját, mindig azon dolgozik, hogy szoros emberi kapcsolatokat alakítson ki és azokat meg is őrizze.

4. Ősz

Számodra fontos a tisztelet, a hűség, az ígéret betartása, a becsület. Ezért nem könnyű közösségben dolgoznod, élned, mert ha igazságtalanságot érzel, annak azonnal hangot adsz. Szereted a természetet, rajongsz az állatokért, és gyakran vagy egyedül, mert a csend a te közeged.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top