KuriózumApja szeretőjéről kapta a nevét a fiatal lány, hogyha véletlenül elszólja magát,...

Apja szeretőjéről kapta a nevét a fiatal lány, hogyha véletlenül elszólja magát, ne bukjon le!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Általában mindenkinek van egy cuki kis története, hogy honnan kapta a nevét, azonban ez a fiatal lány egyáltalán nem büszkélkedhet megható névadási történettel.

Kristina Fletcher ugyanis az édesapja szeretője után kapta a nevét! A 31 éves nő egy TikTok videóban beszélt arról, hogy hogyan is kapta a nevét.

Születése után, mivel anyja még kissé kómás állapotban volt, az apja volt az, aki kimondta a végső szót, hogy mi legyen a lánya neve. A szülés előtt úgy egyeztek, hogy ha fiú lesz, akkor a gyerek a nagyapjáról kapja a nevét, de, ha lány, akkor az apa dönthet arról, hogy hogy hívják majd.

“Nos, ugorjunk vissza arra a napra, amikor megszülettem. Végül császármetszés lett belőle, mivel túl nagy volt a fejem, és nem fértem keresztül a szülőcsatornán, ezért anyám kissé ki volt ütve a születésem után. Apám töltötte ki a papírokat, és ő döntötte el, hogy mi legyen a nevem. Így lettem Kristina, ami aztán anyámnak is tetszett. Egészen addig, míg rá nem jött, hogy apám megcsalja, és a szeretőjéről nevezett el” – mondta a fiatal lány.

@keepingitkristina

I just hope I make my namesake proud ? #storytime #story #name #cheater #stitch #prouddad #daddysgirl #GossipGirlHere #fypシ #foryou #viral #trending

♬ original sound – keepingitkristina

A férfi azért nevezte el a lányát a szeretőjéről, hogy ne bukjon le, ha otthon véletlenül  kimondja a Kristina nevet.

“Apám hároméves koromban elment, és soha nem voltam semmilyen kapcsolatban vele vagy a testvéreimmel, amíg fel nem nőttünk. Utánam még született egy pár gyereke, akiket szintén elhagyott” – osztotta meg történetét Kristina.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek