KuriózumAmit először kiszúrsz a képen, azt tart vissza a tartós szerelemtől!

Amit először kiszúrsz a képen, azt tart vissza a tartós szerelemtől!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mialatt lassacskán felnövünk, mindenki fejében kialakul egy kép arról, hogy a szerelemnek hogyan is kéne kinézzen. Kisebb románcok jönnek-mennek, szakítások is keseríthetik napjainkat, viszont amikor végre rátalálsz arra az egy emberre, akivel le szeretnéd élni az életedet és hirtelen annak is vége lesz, az maga a pokol.

Amit először kiszúrsz a képen, azt tart vissza a tartós szerelemtől!

Sajnos a szerelem nem egy egyszerű dolog, megtörténhet, hogy néha a kapcsolatok kifulladnak, vagy tönkremennek. Jó helyzetben vannak azok, akik előző kapcsolataik hibájából tanulva képesek megmenteni az aktuálisat, de olykor még ez is kevés. Néha az egyetlen probléma, ami megakadályozza a kapcsolataink tartósságát, az pont mi magunk vagyunk, valamelyik tulajdonságunk meggátolja az elköteleződést.

A következő személyiségteszt ebben lesz segítségedre: nézd meg a következő képet, és amit legelőször vélsz felfedezni rajta, annak magyarázata tart vissza a hosszú kapcsolatok felvállalásától.

Szakállas férfi

Ha a szakállas férfit szúrtad ki először, akkor a korábbi kapcsolataid tapasztalatai tartanak vissza. Sajnos ezek a kapcsolatok úgy alakultak számodra, hogy a megtanulandó leckék mellé lelki sebeket is szereztél, amik még mindig nem forrtak be, és emlékük megakadályoz abban, hogy újra tiszta szívvel szeress valakit.

Két madár

Ha két madáralakot véltél felfedezni elsőre, akkor az ésszerűtlen elvárásaid taszítanak el a tartós szerelemtől. Természetesen jó, ha valakiben konkrét vonásokat keresel, de olyas valakit, aki minden téren kifogástalan, nehezen fogsz találni. Ne az álmaidat kergesd, hanem becsüld meg azt, akit az sors az életedbe sodor.

Hegyek

Ha a hegyeket láttad meg elsőként, akkor a saját érzelmeid tartanak vissza attól, hogy fejest merj ugrani egy hosszú kapcsolatba. Sajnos annyi rossz érzelem maradt még benned a múltadból, ami kétségekkel telít el és nem hagyja, hogy újra megbízz valakiben.

Sajnos ezek a dolgok olyannyira befolyásolni tudják a szerelmi életünket, hogy sokszor tehetetlenné válunk. A legfontosabb az, hogy önmagunkban tisztázzuk le a történéseket és találjunk rá a lelki békére. Ha megbékélünk önmagunkkal és a múlttal, akkor könnyebben merünk szeretni a jövőben!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek