KuriózumAlig szakítottatok, és az exed máris feleségül vesz egy másik nőt: vajon...

Alig szakítottatok, és az exed máris feleségül vesz egy másik nőt: vajon mit tudhat ő, amit te nem?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokan ismerhetik a következő helyzetet: a kapcsolatod a férfival, akivel szeretted volna összekötni az életedet, zsákutcába jut, és hirtelen darabokra hullik. Nemsokára pedig megtudod, hogy a volt párod feleségül vett egy másik nőt.

A statisztikák szerint a férfiak többsége egy szakítás vagy válás után 18-24 hónapon belül új kapcsolatba kezd, vagy újranősül. Ez sokszor fájdalmas és nehezen érthető lehet. De nem szabad automatikusan a nőt hibáztatni mindenért, hiszen a helyzet egyáltalán nem ilyen egyszerű.

Vajon hogy épülhetett fel olyan gyorsan a szakítás után? Nos, sokszor nem arról van szó, hogy az exbarátnő valamit rosszul csinált volna, sokkal inkább arról, hogy az új lány valami mást tud nyújtani. A férfiak általában a következőket mondják új szerelmükről.

1. Önbizalmat ad nekik

A férfiak, akárcsak a nők, szeretik biztonságban érezni magukat egy kapcsolatban. Ha valaki nap, mint nap azt mondogatja neked, hogy imádnivaló, szép, okos és erős vagy, lassan kezded te magad is elhinni. Tulajdonképpen az történik, hogy elveted mindannak a magvait, amit látni szeretnél egy férfiban, és amilyennek szerinted lennie kellene. Ez pedig előbb vagy utóbb meghozza a gyümölcsét.

2. Osztozik az álmaikban

Tegyük fel, hogy a párod nagyszerű előadó, de mindig arról álmodozott, hogy valami más lesz belőle, mondjuk motivációs beszédeket tartana, vagy szeretne író lenni. Ez az, amire igazán vágyik. Tegyél fel neki kérdéseket, és érdeklődj a téma iránt. A férfiak általában azt akarják, hogy meghallgassák őket, és esetleg segítsenek nekik a sikerhez vezető út megtervezésében.

3. Közös élményekben lehet részük

Tervezzetek különleges utazásokat és randikat. Mindegy, mit választotok: sziklamászást, lovaglást, sushi mesterkurzust, egy spontán kirándulást egy közeli városba, golf- esetleg teniszórákat. Ezek mind emlékezetes pillanatok, amelyeket nem lehet elfelejteni.

4. A világa részévé válik

Hívd meg a szüleit, a barátait, esetleg a gyerekeit (ha már vannak egy előző kapcsolatból), és beszélgess velük, hogy más nézőpontból is megismerhesd a párodat.

Ezek a találkozások és beszélgetések segíthetnek jobban megismerni a férfit, és jobban megértheted azt is, mi az, amit szeretne. Egyébként, ha sok olyan embert sikerül magad mellé állítanod, aki fontos neki, és akik látják, hogy szereted, szinte képtelenség, hogy elveszítsd.

5. Megoldásokat kínál a vitákra

Mindannyian arra vágyunk, hogy meghallgassanak, de az a vágyunk, hogy kibeszéljük magunkból az összes sérelmünket, bosszantó lehet a beszélgetőpartnerünk számára. Heves viták során tegyél minél rövidebb és lényegre törőbb észrevételeket, ugyanakkor kínálj konkrét megoldási lehetőségeket, hogy a párod megérthesse, pontosan mi a probléma, és mit tehettek, hogy megoldjátok.

6. A prioritások listájának élére állítja a partnerét

Mindig szánj rá időt, hogy együtt lehessetek, hogy a párod láthassa, milyen fontos neked. Ezt megteheted akkor, amikor a gyerekek már lefeküdtek, vagy akár reggel, munka előtt.

Néha az is elég, ha hosszan megölelitek vagy megcsókoljátok egymást, esetleg megnézitek együtt a kedvenc filmeteket, de egy rövid séta is megteszi munka után.

7. Gondoskodik róla

Lepd meg a kedvenc ételével, amit sehol máshol nem kaphatna meg ugyanígy. Akár különleges nevet is adhatsz ennek az ételnek, hogy még inkább érezze, mennyire fontos neked.

Főzz neki rendszeresen valami finomat, hiszen a feleségeként is látnia kell téged, nemcsak a szerelmeként és esetleges üzlettársaként.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek