KuriózumAdele apja rákban hal meg egy walesi lakókocsi parkban, akit híres lánya...

Adele apja rákban hal meg egy walesi lakókocsi parkban, akit híres lánya az utolsó pillanatig elutasított!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A híres énekesnő, Adele apja 57 éves korában halt meg egy walesi lakókocsi parkban, miután hosszú ideje rákos betegséggel küzdött. A férfi néhány nappal azután halt meg, hogy a sztár 33 évét ünnepelte a 8,5 millió fontot érő hollywoodi otthonában, imádnivaló fiával, a nyolcéves Angelo-val és híres sztárbarátaival.

Adele apja rákban hal meg egy walesi lakókocsi parkban, akit híres lánya az utolsó pillanatig elutasított!

Adele-t három éves korában hagyta el az apja, és később soha nem tudtak már közel kerülni egymáshoz, annak ellenére, hogy a férfi nem kis erőfeszítést tett meg azért, hogy kárpótolhassa a lányát.

2013-ban az apa, Mark Evans elmondta, hogy béldaganatot diagnosztizáltak nála, és, hogy békét szeretne kötni lányával.

“Adele és én jó kapcsolatban vagyunk, ez csak egy félreértés volt. Megbántam a hibáimat, bocsánatot kértem, és minden rendben van” – nyilatkozta a férfi.

A 2017-es Grammy-díjátadón azonban Adele elmondta, hogy az apjával való kapcsolata nem javult meg. Köszönetet mondott menedzserének, mondván: „Tíz éve vagyunk együtt, és úgy szeretlek, mintha az apám lennél. Az a helyzet, hogy az apámat nem tudom szeretni.”

2019-ig Evans sofőrként dolgozott a Yodelnél, és egy bérelt lakásban élt a dél-walesi Bridgendben. Az elmúlt két évben pedig egy lakókocsi-parkban tengődött egyik napról a másikra. Az elmúlt tíz év nagy részét azzal töltötte, hogy nyilvánosan kért bocsánatot lányától, gratulációkat és leveleket küldött neki, de soha nem kapott választ.

“Üzeneteket hagytam a telefonján, levelet írtam neki, születésnapi és karácsonyi üdvözleteket küldtem, de úgy éreztem, hogy meghaltam számára. Nem érdekel, hogy híres lett, és a pénze sem, csak azt akarom, hogy a lányom visszajöjjön, és a nagyapja szeretnék lenni az unokámnak” – nyilatkozta a férfi néhány évvel ezelőtt.

Fotó: Adele/Instagram

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek