A világ legrövidebb házassága csupán pár percig tartott! Megdöntötték a rekordot!

Egy kuvaiti pár alig 3 percig volt házas! Hogy mi volt az oka a különválásuknak, elképzelni is alig lehet. Csak azt nem értjük, ha ennyire nem ismerték egymást, akkor miért mondták ki a boldogító igent?

A pár még az anyakönyvvezető irodát sem hagyta el, és máris megszűntek férj és feleségként létezni, hallani sem akartak többé egymásról. Mindennek az oka pedig az volt, hogy a férj nem segítette fel a földről az újdonsült feleségét.

A papírok hitelesítése közben a feleség megbotlott, elesett, és a férj ahelyett, hogy felsegítette volna élete értelmét, még le is hülyézte mindenki előtt. A nő nagyon kiborult, felkászálódott a földről, és követelte, hogy érvénytelenítsék a házassági papírokat, mivel ő nem hajlandó egy ilyen alaknak a felesége lenni egy életen át.

Végülis még szerencse, hogy idejében kiderült, hogy a feleség nem hajlandó tolerálni a férfi bizonyos tulajdonságait. Talán jobb így, mintha egy életen át szenvedett volna mellette.

A bizarr történet nagyon gyorsan szárnyara kapott a világhálón, a Twitteren ilyen kommenteket kapott a tettre kész nő:

  • “Ha már a házasság elején problémák adódnak, akkor jobb, ha azt a történetet elengedjük”,
  • “A tisztelet nélküli házasság csak kudarcra van ítélve”,
  • “Nagyon jól tetted, legalább egy életre megtanulja a leckét a fajankó”,
  • “Tekints optimistán a dolgokra, olyan, mintha utolsó pillanatban megúsztad volna a végzetes lövést”.

Szerinted jól tette a nő, hogy érvénytelenítette a házasságot? Vajon elhamarkodott döntést hozott?

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top