KuriózumA „vérfarkas fiút” kisgyerekként kigúnyolták és kővel dobálták - így néz ki...

A „vérfarkas fiút” kisgyerekként kigúnyolták és kővel dobálták – így néz ki most 17 évesen

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az indiai Parvatibai Patidar és férje, Bankatlala Patidar nagyon megijedtek, amikor először pillantották meg újszülött kisfiukat, Lalitot, akinek már születésekor teljes testét és arcát dús szőrzet borította.

A kisfiú a hipertrichózis nevű rendellenességgel született, amit vérfarkas szindrómaként is emlegetnek. Amikor a szülésnél segédkező ápolónő meglátta az újszülöttet, azonnal odahívta az orvost, mert még soha nem találkozott ehhez hasonló esettel. Az orvos azonban nyugodt maradt, és a szülőket is megnyugtatta. Miután megvizsgálta a kisbabát, azt mondta, szokatlan külsejétől eltekintve teljesen egészséges, és mindössze annyit tett, hogy leborotválta a dús szőrzetet.

A szülők ezután több kezelést is kipróbáltak, de egyik sem vált be, és bár gyakran leborotválták a kisfiú szőrzetét, az mindig visszanőtt, pontosan ugyanolyan hosszúra, mint korábban. Amikor idegen emberek kíváncsiságból a fia állapotáról érdeklődtek, Parvatibai csak annyit mondott, hogy az egy veleszületett rendellenesség eredménye.

Fotó: Lalit Patel/Instagram

Lalit azt mondja, ő maga csak 6-7 éves korában fedezte fel, hogy különbözik a többi gyerektől. Bár idővel hozzászokott a külsejéhez, bevallotta, hogy az sok kellemetlenséget okozott neki: a szőr folyton belelóg a szemébe, a szájába és az orrába, ezért nehezen tud enni és néha légzési nehézségei is vannak.

Kezdetben az is nehézséget okozott neki, hogy barátokat szerezzen, és a többi gyerek gyakran gúnyolta őt az iskolában – majomnak nevezték, és néha még kővel is megdobálták.

Egyik legelső barátja, Dilip Rathore, bevallotta, hogy először ő is megdöbbent és megijedt, amikor találkozott Lalittal, a nagymamája azonban elmagyarázta neki, hogy nincs miért félnie tőle, és a két fiú ezután gyorsan összebarátkozott.

Fotó: Lalit Patel/Instagram

Lalit egyik tanára, Babulal Makwana szintén kiállt a fiú mellett, és miután elmagyarázta a gyerekeknek, hogy nem szabad gúnyolódniuk, sokat javult a helyzet, és osztálytársai hamarosan már együtt játszottak vele. A tanár kedves, intelligens és egy kissé csintalan fiúként jellemezte Lalitot, amit az édesapja is alátámasztott.

Lalit próbálta humorral megközelíteni a helyzetét, gyakran „ráijesztett” a többi gyerekre, és megkergette őket.

Parvatibai elmondása szerint egyesek Hanumán, egy majomfejű és –farkú hindu istenség reinkarnációjának tartják a fiát, aki az odaadás, fegyelmezettség, bátorság és az önzetlen cselekedetek szimbóluma. Az édesanya számára azonban csak az a fontos, hogy Lalit az ő fia, bárhogy is nézzen ki.

Fotó: Lalit Patel/Instagram

Az orvosok úgy gondolták, hogy mire a fiú 15 vagy 16 éves lesz, a hormonok miatt újabb változásokon megy majd keresztül, és azt tanácsolták a szülőknek, amennyiben ezek a változások nem pozitívak, fontolják meg a műtét lehetőségét.

Lalit korábban azt tervezte, hogy ha 20 éves koráig nem történik jelentős változás, leborotválja a szőrét, hogy úgy nézzen ki, mint minden más vele egyidős fiatal. 2022-re, 17 éves korára azonban elkezdett kisebb változásokat tapasztalni – az arcszőrzete rövidebb lett és világosabbnak is tűnt.

Megtanulta elfogadni önmagát, és most azon dolgozik, hogy megvalósítsa az álmait. Szeretne sikeres YouTube-er lenni, és már el is kezdett videókat készíteni.

Fotó: Lalit Patel/Instagram

Videóiban bemutatja, hogy szokatlan külseje ellenére nagyon is hétköznapi életet él, és teljesen átlagos gyerekkora volt. Elmondta, hogy az édesapja gazdálkodó, és gyerekként sokat segített neki, amikor éppen nem volt iskolában.

A tinédzser fiú tudja, hogy más, mint a legtöbb ember, de úgy érzi, éppen ez teszi őt különlegessé, és büszke rá, hogy az lehet, aki.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek