A templom porrá égett, de a benne található biblia és szent kereszt érintetlen maradt!

Amikor a tűzoltók kiértek az észak-virginiai Grandview-ben található Szabadság Templomához, az épület már lángokban állott.

Hosszú küzdelem után, melynek során sajnos a templom a tűz martalékává lett, a tűzoltóknak végre sikerült bejutni a romok közé. Azonban amit ott találtak, az végtelen csodálattal töltötte el őket!

A tűz során keletkezett hőség olyan mértékű volt, hogy egy adott pillanatban meg is kellett szakítani az oltás folyamatát, saját életük érdekében. Mégis, amikor be tudtak hatolni a füstölgő romok közé, azt látták, hogy a templom egyetlen bibliája és maga a szent kereszt és teljesen sértetlen maradt.

A tűzoltók azonnal ki is posztolták ezt a csodát a közösségi hálóra, és azt is hozzátették, hogy bár rendkívül veszélyes volt az oltási folyamat, az isteni gondviselésnek köszönhetően a biblia és a szent kereszt mellett egyetlen tűzoltó sem sérült meg.

A tűz keletkezésének oka máig is ismeretlen a tűzlovagok számára…

Fotók: Coal City Fire Department

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top