KuriózumA szülők megbocsátottak a nőnek, aki kidobta újszülött csecsemőjüket a kórház harmadik...

A szülők megbocsátottak a nőnek, aki kidobta újszülött csecsemőjüket a kórház harmadik emeleti ablakából

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

„Nem akarjuk megbüntetni. Hagyni kéne, hogy boldogan élje az életét.” – mondta az elhunyt újszülött édesapja.

A szülők megbocsátottak a nőnek, aki kidobta újszülött csecsemőjüket a kórház harmadik emeleti ablakából

A szülők, akik kevesebb, mint egy nappal a születése után elveszítették a kisfiukat, úgy döntöttek, megbocsátanak a nőnek, aki a csecsemő tragikus halálát okozta. Viktoria Ivanova és férje, Denis, boldogan üdvözölték újszülött kisfiukat, aki a Volodya nevet kapta. A kisfiú még egynapos sem volt, amikor egy másik beteg, egy orvos, aki szintén aznap szült, Alina Araslanova, kidobta őt a kórház harmadik emeleti ablakán. Alina órákkal az incidens előtt adott életet második lányának, és a Viktoriával szomszédos ágyban feküdt. Az eset az oroszországi Sztyerlitamak városában történt.

A két édesanya ágya szó szerint egy karnyújtásnyira volt egymástól, és éppen bevitték hozzájuk a babákat, hogy megetessék őket. Alina egy ponton egyszerűen felkapta Viktoria kisfiát, és kidobta az újszülöttet az ablakon. Az ablakon nem voltak rácsok, és senki nem volt a közelben, aki megállíthatta volna a nőt. A csecsemő azonnal meghalt.

Annak ellenére, hogy a szülőket lesújtotta a kisfiuk halála, az édesapa egy közleményben elmondta, hogy megbocsátottak Alinának. „A feleségemmel azt akarjuk, hogy ez a nő bocsánatot nyerjen, nem akarjuk megbüntetni. Hagyni kéne, hogy boldogan élje az életét. Mindent elfogadtunk, senkit sem akarunk megbüntetni.” – mondta.

Az újszülött csecsemő szülei megbocsájtottak a nőnek.

Az esetet követően kiderült, hogy Alina depressziós volt, és egy ideje pszichiátriai kezelés alatt állt. Mielőtt életet adott volna második gyermekének, az orvosok kiengedték őt a pszichiátriáról, mert úgy gondolták, nem jelent veszélyt másokra.

Jelenleg is tart a nyomozás, hogy feltárják a bűncselekmény pontos körülményeit valamint annak okait. Fia elvesztését követően Viktoria azt mondta, férjével együtt „fájdalmat, kétségbeesést és bánatot éreznek”, ugyanakkor még mindig tagadásban vannak.

Viktória, akinek két másik gyermeke is van, hozzátette: „Zokogtunk, és egyáltalán nem tudtunk aludni. Néha azt érzem, hogy legszívesebben követtem volna a kisbabámat az ablakon.”

Aztán rájöttünk, hogy Volodya ilyen rövid idő alatt is megtanított bennünket arra, hogy még jobban értékeljük és szeressük őt, egymást, a gyerekeinket, és általában az életet. Mindenkinek megbocsátunk, a kórháznak, az orvosoknak és annak az összezavarodott nőnek, aki mellettem feküdt.”

Alina Araslanova fogta a csecsemőt és kidobta a harmadik emeletről

„A legnehezebb az, hogy reggel felébredek, és rájövök, hogy ez a valóság. Próbálok kitartani a gyerekeink érdekében, de ez nem mindig sikerül. Néha úgy érzem, hogy nem bírom és fel akarom adni. Ez az érzés soha nem múlik el, egész életemben ezzel kell együtt élnem” – mondta Viktoria a gyásztól megtörten.

Bár a szülők azt mondják, megbocsátottak a nőnek, Viktoria azt is elismeri, hogy valószínűleg soha többé nem lesz már olyan, mint azelőtt.

„Engem is megöltek a gyerekemmel együtt, soha többé nem leszek már ugyanaz. Még mindig háromgyerekes anya vagyok. Csak éppen az egyik gyerekem a szívemben él” – fogalmazott.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek