A Halak Telihold szeptember 2-án elhozza azt az óriási bátorságot, amelyre mindannyiunknak szüksége lehet. Könnyebben begyógyulnak most a múlt sebei, és megsokszorozódott életerővel vágunk neki a jövőnek.

A szeptember 2-i Telihold a szelíd és érzelmekkel teli Halakra lesz hatással, de az összes csillagjegy életét befolyásolni fogja. Nézzük, mit tanácsol az Univerzum, mi az, amiben ajánlott változtatnunk!

Kos: ismerd el a hibáidat

Annak érdekében, hogy tovább tudj lépni az életben, nagyon fontos, hogy elfogadd mindazt, ami eddig történt. Ismerd be a hibáidat, és vond le a tanulságot. Ne elégedetlenkedj, mivel egészen pontosan ott tartasz az életben, ahol tartanod kell.

Bika: tanuld meg élvezni a jelent

Ne bánkódj a múlt miatt, és ne aggódj a jövőért. Ami elmúlt, azt már nem tudod megváltoztatni, és a jövő alakulása sem csak rajtad múlik. Egyetlen dolog, ami valóban számít, az a jelen pillanat, éppen ezért tanuld meg élvezni.

Ikrek: ne engedd, hogy mások befolyásoljanak

Ha egy fontos döntést kell meghoznod, lépj egy lépést hátra, és szemléld onnan az életed. Sokszor csak nézőpontot kell váltani, és máris megoldódnak a problémák. Hallgass a megérzéseidre, ne engedd, hogy mások befolyásolják az életed. Senki sem tudja annyira, hogy mi a legjobb számodra, mint te magad.

Ezt már olvastad? 2020. szeptember 2-án Telihold – Kijavítjuk a múlt hibáit, begyógyítjuk a régi szerelmek sebeit, és tanulunk a fájdalmunkból

Rák: mondd ki, amit gondolsz!

Ne fojtsd el az érzelmeidet, mert ezzel csak saját magadnak ártasz. Tanuld meg kimondani, hogy mit gondolsz, és mi van igazából a lelkedben. Meglátod, mennyire felszabadító, ha őszinte és érett kapcsolatokat alakítasz ki az emberekkel.

Oroszlán: bízz magadban!

Bármi is történjen az életben, a lényeg, hogy bízz magadban. Nehéz időszakon mentél keresztül, de hinned kell abban, hogy minden rendeződni fog. Élvezd a megtett utat, és gondolj arra, hogy ez így kellett történjen. Vond le a tanulságokat, hiszen az életedben minden történés a fejlődésed szolgálja.

Szűz: éld az életed!

Itt az ideje, hogy leszállj a Földre, és végre egy kicsit racionálisabb szempontból közelítsd meg az életed. Nem merülhetsz el a saját fájdalmadba, szenvedésedbe, legyen vége az önmarcangolásnak. Hagyd magad mögött a múltat, és lépkedj bizakodva a jövő felé.

Mérleg: tanulj meg igazán boldog lenni!

Fedezd fel önmagad, gondolj arra, hogy mi is az, ami a legfontosabb számodra, mitől lennél boldog igazán. Küzdj teljes szíveddel azért, hogy egy jól megérdemelt és kiegyensúlyozott életet élhess. Ne add fel, míg el nem jutsz oda, ahol igazán önmagad tudsz lenni, a boldogság neked is kijár!

Skorpió: felejtsd el a múltat!

Ne engedd, hogy a múltban történt dolgok befolyásoljanak, szabadulj meg a régi fájdalmaktól. Ami akkor történt, az életed fontos része volt, de a történet megy tovább. Légy határozott, sokkal erősebb vagy, mint gondolnád, és képes leszel túltenni magad rajta.

Ezt már olvastad? Telihold a Halak jegyében 2020. szeptember 2-án: isteni ajándékban lesz részünk

Nyilas: vállald önmagad!

Tanuld meg, hogy a legfontosabb, hogy a saját életedet éld, ne a körülötted lévők irányítsanak. Mindenkinek más az elképzelése a boldogságról, és arról, hogy mit szeretne elérni az életben. Tedd meg, amit szeretnél, anélkül, hogy arra gondolnál, hogy vajon mások mit gondolnak.

Bak: fogadd el az érzéseidet!

Ne rejtsd el az érzéseidet, legalább önmagaddal légy teljesen őszinte. Ha a szőnyeg alá söpröd a problémákat, azzal még nem oldottad meg, és egyre inkább csak mélyülni fognak a lelki sebeid. Fogadd el az érzéseidet, engedd meg magadnak, hogy boldog, szomorú, csalódott, mérges stb. legyél. Egyszer minden érzés elmúlik.

Vízöntő: kérj bátran segítséget!

Ha bajban vagy, kérj bátran segítséget, nem vagy egyedül a világban, nem egyedül kell megoldanod minden problémát. Amikor úgy érzed, hogy meghalad a helyzet, kérj nyugodtan segítséget a hozzád közel állóktól. Ne félj sebezhetőnek lenni, azok, akik feltétel nélkül szeretnek, nem csak a jó, de a nehéz időszakokban is melletted lesznek.

Halak: minden rendben lesz

Bízz magadban a legnehezebb helyzetben is. Ez egy nehéz időszak, de az élet megy tovább, még semmi sincs veszve. Soha ne felejtsd el, hogy a vihar után jelenik meg a csodálatos szivárvány az égen, és a nap is sokkal ragyogóbban süt. Éld az életed, és meglátod, minden jobbra fordul.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.