LélektárTelihold a Halak jegyében 2020. szeptember 2-án: isteni ajándékban lesz részünk

Telihold a Halak jegyében 2020. szeptember 2-án: isteni ajándékban lesz részünk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Teliholdkor a Föld körülbelül a Nap és a Hold közé kerül, a Hold felénk eső oldalát éri a napsugár, és a holdkorong teljessé válik. Szeptember elején a telihold aktiválja a Szűz-Halak tengelyt, ez pedig arra szólít fel bennünket, hogy egyensúlyba hozzuk énünk praktikus, pragmatikus részét, rendet és fegyelmet teremtsünk a spirituális részben, hagyjunk fel az irányítással, vessük a bizalmunkat az életbe és az istenibe, és szeressünk mindent úgy, ahogy van.

Mivel most lezárul egy szakasz, ez azt is jelentheti, hogy befejezünk valamilyen munkát, vagy lemondunk valamilyen egészségtelen szokásról, amivel eddig szabotáltuk a saját életünket.

Az Uránusz – a lázadó, az eredeti, a hitelesség szószólója, kedvezően zárja rövidre a Nap-Hold tengelyt. Ez haladást inspirálhat, olyan, mintha egy UFO válna láthatóvá a bizonyos logikai mintákhoz szokott hétköznapi szemek és elmék számára (ennek a konfigurációnak erős Merkúr-lenyomata van).

Valami új és eredeti van kilátásban, ami feltárja a saját egyediségünket, és amellyel hozzájárulhatunk a közösséghez is. Az, ami most világossá válik a számunkra, teljesen más logikával működik, mint amihez eddig szoktunk, de bármilyen furcsának is tűnjön, alkalmazható lesz a jövőben.

Isteni ajándék ez, amely feltárja előttünk a közeljövőt. A Bak jegyében levő bolygók kedvező szögeket zárnak be a Nappal és a Szűz jegyében járó Merkúrral, és jelzik a materializáció erejét, amint felemelkedik a Halak jegyének homályos fátyla, ami most még sok mindent eltakar.

A test vagy a lélek gyógyulása olyan eszközökkel lesz lehetséges, amelyekre korábban nem gondoltunk, vagy egyszerűen csak néhány titokban tartott dolog kerülhet napvilágra, és válhat láthatóvá az egész világ számára.

A Vénusz, a szeretet, a kapcsolatok és a pénzügyek bolygója a Rák érzelmes jegyében nem áll túlságosan jó viszonyban a Bakban járó „nehéz” bolygókkal, de a Kosban lévő Marssal sem, ez pedig frusztrációt okozhat, korlátozhat a vágyaink elérésében, korlátozottnak, ingerültnek érezzük magunkat, sőt, úgy érezzük nem értenek meg és nem szeretnek bennünket. Ezért jót tehet, ha átgondoljuk a prioritásainkat ezen a területen. Jó kezdet lehet például, ha új vágyakat, kívánságokat találunk, és a szeretet elérésének új módjait fedezzük fel.

Mindezek a kinyilatkoztatások imádsággal, meditációval, álmokkal, művészi, kreatív tevékenységekkel, jógával, a víz közelében tett sétákkal érhetők el, de a fürdősókkal, illóolajokkal dúsított fürdők is kellemesek lehetnek.

A Telihold szeptember 2-án, szerdán ragyog fel az égen, de energiája már néhány nappal korábban is érezhető, akárcsak néhány nappal később, a hatása pedig akár az elkövetkező hónapokra is kiterjedhet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek