KuriózumA rendőrök betörték az autó ablakát, hogy kimentsék a forró autóba rekedt...

A rendőrök betörték az autó ablakát, hogy kimentsék a forró autóba rekedt 2 éves kisfiút

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A noheatstroke.org szerint évente átlagosan mintegy 38 gyerek hal meg hőguta következtében, mert felforrósodott járművekben felejtik őket. 2020-ban 25 gyerek halt meg hőguta következtében. Elég egyetlen figyelmetlen mozdulat, vagy egy kis óvatlanság, és a gyerek máris halálos veszélynek lehet kitéve.

Ebben a mostani esetben a rendőröknek be kellett törniük a kocsi ablakát, hogy kimenthessék a felforrósodott járműben rekedt 2 éves kisfiút.

Az arizonai édesanya éppen a bevásárlásból tért haza kisfiával, és amikor kivette a bevásárlószatyrokat, véletlenül becsukta az ajtót, úgy, hogy a kulcs még az autóban volt, és ezzel akaratlanul is bezárta a kisfiát a forró autóba.

Mike Mehlhouse rendőrtiszt

A kétségbeesett édesanya megpróbálta kinyitni az ajtót, de ez nem sikerült neki, ezért hívta a rendőrséget. A kisfiú még mindig a gyerekülésben ült az autóban, ráadásul aznap kivételesen meleg volt, a meteorológusok még riasztást is kiadtak aznap a hőség miatt, mivel a hőmérséklet meghaladta a 40 Celsius fokot.

Amikor Mike Mehlhouse rendőrtiszt megérkezett a helyszínre, tudta, hogy gyorsan kell cselekednie. Ő és a társa azonnal munkához láttak, és betörték az autó egyik ablakát. Ezután az egyik rendőr bemászott az autóba, és kiszabadította a 2 éves kisfiút.

„Borzalmasan éreztem magamat az édesanya és a gyerek miatt is.” – mondta Mike Mehlhouse rendőrtiszt az Inside Edition szerint. A rendőröknek szerencsére sikerült idejében cselekedni, és megmenteni a kisfiú életét, akit aztán átadtak az édesanyjának. „Egyszerűen csak hálás vagyok azért, hogy itt lehetek, és segíthetek.” – tette hozzá Mehlhouse.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek