KuriózumA rákban elhunyt feleség 15 jó tanácsot hagyott hátra férjének

A rákban elhunyt feleség 15 jó tanácsot hagyott hátra férjének

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ian Millthorpe 8 gyerek büszke édesapja és 5 csodálatos unoka nagypapája egyben. Felesége jó tanácsait követve, aki 2010-ben hunyt el rákban, sikerült felnevelnie a 8 gyereket.

A rákban elhunyt feleség 15 jó tanácsot hagyott hátra férjének

Ian bányászként dolgozott, feleségével, Angievel, akivel 14 éves koruk óta szerették egymást, 1985-ben házasodtak össze Nagy-Britanniában. Angienél 29 évesen mellrákot diagnosztizáltak az orvosok, ekkor már volt három gyerekük: Ryan, Damon és Reece.

Öt év elmúltával az asszonyt gyógyulttá nyilvánították, és ez után a család újabb gyermekáldás elé nézett, megszületett: Connor, az ikrek Jake és Jade, Corey és Ella, akik jelenleg 10 évesek. 2008-ban Angie köhögési roham panaszával fordult orvosához, ekkor újra rákot diagnosztizáltak nála, ezúttal a tüdőt támadta meg a halálos kór.

Mielőtt Angie elhunyt volna, néhány tanácsot hagyott hátra férje számára, melyek segítségére voltak a gyerekek nevelése során. Ezen tanácsok mindegyike az emberi jóérzésre alapoz, hiszen ilyeneket találunk közötte, mint amilyen:

„Vágd rövidre a lányok haját, különben megtörik a vége!”,
„A házi feladatot végezzék el lefekvés előtt”,
„Sötétedés előtt egy órával a házban van a gyerekek helye”,
„Ne hagyd, hogy rágják a körmüket”,
„Legyél következetes velük”,
„Napi egy órát tölthetnek számítógép előtt”,
„Ne vasald túl forró vasalóval a ruháikat”,
„Ne adj sok édességet számukra”,
„Használjanak napkrémet, ha tűző napra mennek”.

Bár látszólag ezek egyszerű tanácsoknak tűnnek, betartásuk 8 egészséges gyerek felnevelését eredményezte. Jelenleg, Ian kiveszi részét az unokák nevelésében is, ugyanezen tanácsokat alkalmazva.

Sajnos a sokévi bányász munka rányomta bélyegét Ian egészségére is, aki krónikus tüdőbetegségben szenved. De gyerekei és unokái kedvéért igyekszik minél tovább dacolni a betegséggel, és élete hátralevő részében is őket segíteni minden erejével.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek