KuriózumA nő meddőséggel küzdött, majd mégis kisbabája született - néhány évvel később...

A nő meddőséggel küzdött, majd mégis kisbabája született – néhány évvel később azonban kiderült, hogy halálos beteg

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Jenna Loughran élete tele volt kihívásokkal. Először meg kellett küzdenie azért, hogy édesanya lehessen, majd, miután teljesült ez a vágya, lesújtó diagnózist kapott, és kiderült, hogy nem láthatja felnőni a fiát. Az édesanya minden nehézség ellenére próbálja megőrizni a pozitivitását 3 éves kisfia kedvéért.

Loughran meddőséggel küzdött, de mivel kétségbeesetten vágyott arra, hogy anya lehessen, IVF kezeléssel próbálkozott. Az első körben nem járt sikerrel, de nem adta fel, és végül teherbe esett.

Miután a kisfia, Theo megszületett, minden idejét neki szentelte. 2020-ban azonban sokkoló híreket kapott. „Miután felfedeztem egy csomót a mellemben a zuhany alatt, harmadik stádiumú mellrákot diagnosztizáltak nálam” – mondta.

Fotó: Jenna Loughran/Facebook

A nőt sokkolta a diagnózis, de nem adta fel. 14 hónapig kapta a kezelést, majd 2022 februárjában végre újra elkezdhette tervezni a jövőjét. Tanársegédként készült elhelyezkedni, és alig várta, hogy láthassa a felnőni a fiát.

De amikor egy hónappal később elment az orvosához felülvizsgálatra, kiderült, hogy a rák visszatért. Ezúttal azonban nem volt kezelés, mivel a betegség a negyedik stádiumban volt. Felírtak neki néhány gyógyszert, hogy amennyire lehet, meghosszabbítsák az életét, és Loughran elhatározta, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a rendelkezésére álló időből.

„Nem tudom, mennyi időm van hátra, és van egy kisfiam, aki most töltötte be a 3 évet. Ez a mellrák legagresszívabb formája, a legkevesebb kezelési lehetőséggel. Csak abban reménykedtem, hogy több időm lesz” – mondta.

Fotó: Jenna Loughran/Facebook

Az édesanya azt szerette volna, ha a fiának minél több emléke lehetne róla.

„Annyira kegyetlen, hogy nem lehetek mellette, és nem láthatom, ahogy felnő. Megszakad érte a szívem. Azt akarom, hogy büszke legyen az anyukájára, és tudja, hogy mindent megtettem azért, hogy mellette lehessek, ameddig csak lehet.”

De ahhoz, hogy megvalósítsa a célját, segítségre volt szüksége. Bár nem szívesen kért anyagi segítséget idegenektől, kénytelen volt létrehozni egy GoFundMe oldalt.

Fotó: Jenna Loughran/Facebook

„Nagyon szeretnék minél több emléket gyűjteni Theóval, de mivel nem dolgozok, ez nagyon nehéz. Rengeteg pénzt költök a kórházi látogatásokra, gyógyszerekre és ehhez hasonló dolgokra, hogy a lehető legegészségesebb és aktívabb maradjak. Szeretnék kipróbálni minden lehetséges kezelést, és alternatív terápiát” – írta az adománygyűjtő oldalon.

A felhasználók gyorsan a segítségére siettek, és eddig több mint 6 ezer fontot gyűjtöttek össze. Loughran minden eddigi adományért hálás, és azt is elárulta, mik a tervei az összegyűlt pénzzel. Szeretné elvinni a fiát egy vidámparkba, és a spanyolországi Mallorcára is ellátogatna.

Fotó: Jenna Loughran/Facebook

„Csak azt szeretném, ha az emberek tudatosabbak lennének a testükkel kapcsolatban, és orvoshoz fordulnának, ha úgy érzik, valami nincs rendben” – mondta, hozzátéve: „Ne hagyd az utolsó pillanatra, hogy emlékeket gyűjts azokkal, akiket szeretsz.”

Loughran folytatja a küzdelmet, hogy minél tovább részese lehessen kisfia életének.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek