KuriózumA nő egy lövöldözésben elvesztette a vőlegényét, de újra megtalálta a boldogságát...

A nő egy lövöldözésben elvesztette a vőlegényét, de újra megtalálta a boldogságát egy rendőr mellett, aki segített neki

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Lasamoa élete a feje tetejére állt, amikor a 2012-es kaliforniai tömeges mozilövöldözésben elvesztette vőlegényét, AJ Boikot. Évekkel később azonban az elszenvedett tragédia “hatalmas örömöt hozott” számára. Íme, hogyan változtatta meg örökre Lasamoa életét az a fájdalmas nap.

2012-ben Lasamoa Lanier és vőlegénye, AJ Boik részt vettek a “The Dark Knight Rises” (A sötét lovag – Felemelkedés) éjféli premierjén a kaliforniai Aurorában. A film a DC Comics Sötét lovag-trilógiájának befejező része volt.

Nem sokkal azután, hogy a pár és a mozi közönsége elhelyezkedett, és elkezdték nézni a nyitójelenetet, káosz tört ki a moziban. A nő visszaemlékezve elmondta, egy fekete sziluettet látott, aki kinyitotta az egyik vészkijárati ajtót, és egy kannát dobott a tömegbe.

Fotó: Lasamoa Lanier/Instagram

Lasamoa Lanier elmondta, hogy emlékszik arra, hogy hátranézett, és látta, ahogy az emberek kétségbeesetten kiugranak a helyükről, hogy megpróbáljanak elmenekülni a lövöldöző elől.

Nem sokkal később a lövész tüzet nyitott, és AJ egyike volt annak a 12 embernek, akik meghaltak és 70-en megsebesültek a szörnyű incidensben. AJ mindössze 18 éves volt, amikor meghalt.

“A naplóírás segített nekem, hogy mindent kiadjak magamból. Segített kimondani azokat a dolgokat, amelyeket nem tudok hangosan kimondani” – mondta Lasamoa Lanier.

Fotó: Lasamoa Lanier/Instagram

Lasamoa arra is felhasználta a naplóírást, hogy AJ-nek írjon. Megtartotta a kalapot, amelyet AJ azon a végzetes éjszakán viselt, valamint a közös fotót, amelyet közvetlenül a premier előtt készítettek.

Három évvel a tömeges lövöldözés után megkezdődött a tárgyalás, és Lasamoa részt vett rajta. Ott meghallgatta a helyszínre elsőként kiérkező rendőrök vallomásait. A tanúvallomásokból kiderült, hogy a rendőröket ugyanolyan érte, mint Lasamoát.

A tanúvallomások meghallgatása után Lasamoa úgy döntött, hogy levelet ír a rendőröknek, amelyben megköszöni nekik a tragikus este során tanúsított magatartásukat.

Fotó: Lasamoa Lanier/Instagram

Lasamoa az egyik levelét Cody Lanier rendőrtisztnek, a helyszínre kiérkező egyik rendőrnek küldte el. Meglepő módon Cody Lasamoa alma materében, a Gateway High Schoolban is dolgozott, mint segédtiszt.

Cody felidézte, hogy látta Lasamoát és beszélt vele a lövöldözés után. Hozzátette, hogy emlékszik arra, hogy Lasamoa odament hozzá, és megkérdezte, hol van AJ.

A levélben Lasamoa megdicsérte Cody-t jelleméért és kemény munkájáért. A levélben részben az állt, hogy Lasamoa mindig is bátornak tartotta Cory-t. Továbbra is olyan emberként írta le, aki elszánt és önfejű volt, amiért folyamatosan a közösségét szolgálta.

Fotó: Lasamoa Lanier/Instagram

A levél elolvasása után Cody elérzékenyült. Végül úgy döntöttek, hogy együtt ebédelnek. Az egyórás ebéd helyett azonban a pár négy órát töltött együtt. Cody megértette a lány veszteségét, hiszen ő is elvesztette egyik legjobb barátját.

Ahogy teltek az évek, Lasamoa és Cody egyre közelebb kerültek egymáshoz, és 2021. október 3-án össze is kötötték az életüket! A mély kapcsolat, amely Lasamoa és Cody között kialakult, meglepte őket.

A férfi azt mondta, hogy fogalma sincs, mihez kezdene Lasamoa nélkül, és hogy a szerelmük csodálatos példa a hamvaiból feltámadó szépségre.

Cody azt is elmondta, hogy Lasamoa kitöltött egy űrt, ami benne volt. “Ezen túl, csak ez a kapcsolat volt. Azóta minden nap a legjobb barátommá vált” – mondta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek